Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

...φαπούλες

 - Φυσικά και θα φιλοξενήσουμε τις όποιες απαντήσεις στα σχόλιά μας, αρκεί να φτάσουν σ΄ εμάς, από τους ίδιους ενδιαφερόμενους. Αν όμως δεν μας στείλουν τις απαντήσεις, πως είναι δυνατόν να τις αναρτήσουμε; Εμείς δεν ψάχνουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να βρούμε οτιδήποτε..... έχει γράψει ο καθένας.

- Επειδή τέθηκε θέμα με τα όσα σχολιάσαμε για την κυρία Χονδρογιάννη, εμείς περιμένουμε τις όποιες απαντήσεις στα ερωτήματά μας και δεν σχολιάσαμε κάτι στις αναρτήσεις που έκανε στο fb. Εκεί αυτοί που σχολιάζουν μπορεί να είναι πολλοί, αλλά η περισσότεροι δεν στηρίζουν την κυρία Χονδρογιάννη, αλλά απλά βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν χολή, εναντίον της δημάρχου και του αντιδημάρχου. Αυτό τους πονάει και τίποτα παραπάνω.

- Το σχόλιο που γράφτηκε πως κανείς δεν ξέρει τον κύριο Γουρνή, ούτε ως αστείο δεν μπορεί να το δεχθεί κάποιος, γιατί απλά αυτοί που γράφουν τέτοια σχόλια, δεν ξέρουν πως ο κ. Γουρνής πήρε σχεδόν διπλάσιους σταυρούς προτίμησης από την κυρία Χονδρογιάννη.

- Όσο για τον δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, καλά θα κάνει η Δημοτική Αρχή με δελτίο τύπου να αποκαλύψει τι ακριβώς συνέβη.