Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

....σφηνάκια

 - Όταν ένας αυτοδιοικητικός λέει ψέματα για να μειώσει κάποιον άλλον αυτοδιοικητικό, θα πρέπει να παρεμβαίνει η δικαιοσύνη και να του κόβει την φόρα, γιατί αυτό δεν είναι πολιτική, αλλά τυχοδιωκτισμός και μάλιστα κακής ποιότητας!!!!!! Όταν λοιπόν κάποιος χρησιμοποιεί τον εθελοντισμό και διαδίδει πως κάποιος άλλος αυτοδιοικητικός δεν έχει ευαισθησίες προς άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ ξέρει πως δεν υπήρχαν τέτοια άτομα ....εκεί που λέει, θα πρέπει να πάει κατηγορούμενος, αφού όσα δήλωσε τα δήλωσε με δόλο.

- Ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Γουρνής και οι πολλοί που τον γνωρίζουν, είναι ευαίσθητος άνθρωπος και δεν διαφημίζει τα όσα κάνει για τους συνανθρώπους του όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στα κοινά.

- Αυτοί που διαφημίζουν τον εθελοντισμό τους, ξέρουν πως το κάνουν με κάποιον σκοπό και ξεχνούν πως όταν προσφέρεις ως εθελοντής, δεν το διαφημίζεις καθημερινά.

- Λοιπόν επειδή ο κάθε δρόμος έχει την δική του ιστορία, εμείς θα πάμε να περπατήσουμε αυτόν τον δρόμο και να συναντήσουμε και την οικογένεια με τα προβλήματα. Τον μόνο που δεν θα συναντήσουμε είναι τον εθελοντή που πήγε εκεί με την τσάπα....