Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Αυτό το Καλοκαίρι.....

 - Τελικά ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς προεκλογική περίοδο. Πιστεύαμε πως τουλάχιστον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Α΄ & Β΄ βαθμού, δεν θα ξεκινούσε από τώρα η προεκλογική περίοδος, αλλά κάναμε λάθος. Φαίνεται πως δόθηκε η εκκίνηση για να ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος και στους δήμους και στην Περιφέρεια και τα επιτελεία άρχισαν την οργάνωση ώστε να ξεκινήσουν τα προεκλογικά τους.
Σ΄ αυτή την πρώτη φάση οι τόνοι της αντιπαράθεσης θ΄ ανέβουν και έχουν ήδη βρεθεί οι στόχοι.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων οι αντίπαλοι του Ψαθά θα ....επικεντρωθούν στο ότι δεν έγιναν έργα  στις κοινότητες  και στο ότι ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς δεν εκτελεί τα έργα με διαφάνεια. Στο χώρο της αντιπολίτευσης σίγουρα υπάρχει κενό, αφού δεν συμφωνούν μεταξύ τους και όλα δείχνουν πως ο κ. Ψαθάς ξεπερνάει εύκολα την κριτική τους.
Στο Δήμο Χαλκιδέων στην πρώτη γραμμή θα είναι η καθαριότητα η μη ολοκλήρωση έργων και ο χώρος του αθλητισμού. 
Δηλαδή στο στόχαστρο θα είναι οι κύριοι Γουρνής Βασίλης και Πάνος Γιώργος, αλλά και η κυρία Ελένη Αϊδίνη.
Καυτό το Καλοκαίρι και για τα τρία πρόσωπα, αλλά πιστεύουμε  πως δύσκολα θα τους πλήξουν αυτοί που τους έχουν στοχοποιήσει, γιατί και οι τρεις ξέρουν καλά την πολιτική και ξέρουν και από άμυνα και από επίθεση.
Αυτό που πρέπει να κάνουν Γουρνής, Αϊδίνη και Πάνος, είναι να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη και να επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα, ώστε κάθε φορά να αντιδρούν όπως πρέπει.
Αυτό το Καλοκαίρι λοιπόν θα έχουμε το πρώτο κύμα του προεκλογικού αγώνα......