Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δύσκολη εποχή για όλους, αλλά ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας κι ας φροντίσουμε να είμαστε ήρεμοι για να μην καταλήγουμε σε παρεξηγήσεις και καβγάδες με το παραμικρό. Οι εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, είναι πολλές και ακόμη περισσότεροι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν .....να επιβληθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

- Εμείς θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε την άποψή μας και πάντα θα την γράφουμε, χωρίς να φοβηθούμε  κάποιους οι οποίοι πιστεύουν πως είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

- Τελευταία είχαμε την παύση από τα καθήκοντα της αντιδημάρχου κυρίας Χονδρογιάννη και την διαγραφή της από την παράταξη της κυρίας Βάκα.  Η κυρία Χονδρογιάννη η οποία τα 3 αυτά χρόνια υπήρξε υπήρξε πάντα σε κάποια θέση. Τα 2 χρόνια υπήρξε πρόεδρος στον ΔΟΠΠΑΧ και προφανώς είχε συνεργασία με την Δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Έτσι δεν είναι;

- Αν λοιπόν η δήμαρχος δεν της έδινε σημασία ή της πήγαινε κόντρα ή δεν την υπολόγιζε, τότε γιατί δέχθηκε να τοποθετηθεί στην θέση αντιδημάρχου υγείας κλπ;; Κυρία Χονδρογιάννη, πρέπει να πείτε όλη την αλήθεια και δεν είναι κακό το ότι έχτε κάνει μια άλλη επιλογή  για τις επόμενες εκλογές, είτε στον Α΄ είτε στον Β΄ Βαθμό αυτοδιοίκησης.
Η δήμαρχος απλά σας έπαυσε από τα καθήκοντά σας, ώστε να έχετε χρόνο για τον προεκλογικό σας αγώνα.

- Έχουμε την εντύπωση πως μετά τον ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ που αποφάσισε και θα έχει στον πάγκο του τον κύριο Νίκο Κιαπέκο, σειρά θα έχει ο ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ που όλα δείχνουν πως θα έχει τον Γιώργο, αλλά και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ η οποία μάλλον έχει συμφωνήσει με τον Τάκη. 

- Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δίνει σημαντικό αγώνα στην Κόρινθο με αντίπαλο τον ΤΕΝΕΑΤΗ και δεν ξέρουμε γιατί, αλλά ποστεύουμε πως θα σκοράρει ο Νίκος Μαστροκώστας!!!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

- Την καλημέρα στο φίλο μας και να ξέρει πως ούτε ξεχνάμε, ούτε αχάριστοι υπήρξαμε ποτέ και πως πάντα θα είμαστε εδώ αν μας χρειαστεί.