Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

....σουτάκια

 - Τα προβλήματα στο στάδιο της Χαλκίδας, φυσικά και δεν τελείωσαν όλα, αλλά ας μη γελιόμαστε, ήταν τόσα πολλά που όσο μέσα στην πανδημία και την οικονομική κρίση κι αν προσπάθησε ο ΔΟΑΠΠΕΧ σε συνεργασία και με την Περιφέρεια, δεν λύθηκαν όλα. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην πρόεδρο κυρία Ελένη Αϊδίνη και τους συνεργάτες της και πιστεύουμε πως αυτές τις μέρες θα λύσουν και.... τα προβλήματα που υπάρχουν και στο ταρτάν, μπροστά από το στρώμα του ύψους.

- Τι θα γίνει με τον ΛΗΛΑ Βασιλικού; Ότι γίνεται πάντα θα γράψουμε εμείς. Θα συνεχίσει κι ότι βγει. Μπορεί να φύγουν αυτοί που είναι σήμερα και να έρθουν αυτοί που ήταν χθες και η ζωή θα συνεχιστεί. Κάποιοι έχουν αποκτήσει κυριότητα και θέλουν κρήμα τους τον ΛΗΛΑ. Δεν αλλάζουν αυτά. Φεύγουν και ξαναέρχονται, για να κρατούν το ΛΗΛΑ στα μέτρα τους. Αν κάποιος δεν έχει σχέδια για τον ΛΗΛΑ, μην περιμένετε τίποτα.

- Η ΕΠΣΕ φυσικά και έχει την ευθύνη για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά θα περιμένουμε να δούμε αν θα θελήσει να σπάσει αυγά ή θα το πάει με τον τρόπο που λέει να τα έχουμε καλά με όλους.