Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

"Τα παρατράγουδα"

 - Τι σημασία έχει το αν γράφουμε ή όχι σωστά; Σημασία έχει το να γράφουμε αλήθειες. όταν μία ομάδα θέλει να πάει ψηλά, θα πρέπει να έχει όλο το πακέτο και πάνω απ΄ όλα να λέει όλη την αλήθεια και όχι να προσπαθεί με ψέματα "να παριστάνει τον Άγιο"!!!  
Ο Αγιος είναι στο Προκόπι και σήμερα γιορτάζει.
Να το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν.
Δεν είναι κακό μια ομάδα για όποιους λόγους, να δηλώνει ως έδρα κάποιο.... άλλο γήπεδο και όχι αυτό που χρησιμοποιούσε ως έδρα μέχρι τώρα. Κακό είναι να δηλώνει ως έδρα γήπεδο εκτός νομού!!!!!!!
Να μην ξεχνάμε πως όταν μια ομάδα θα έχει συμμετοχή σε διοργανώσεις όπως η Σούπερ Λίγκα ή Ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι απαιτήσεις για τις  γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι διαφορετικές.
Είναι μια ευκαιρία λοιπόν οι αρμόδια Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή να φροντίσει ώστε να έχει τέτοιες εγκαταστάσεις, για να μην φεύγει μια ομάδα από την Εύβοια  και δηλώνει ως έδρα γήπεδο άλλου Νομού!!!!
Εμείς ποιο ψέμα γράψαμε;
Λοιπόν εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και αναλαμβάνουμε και τις ευθύνες γι΄ αυτά που γράφουμε. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι κρύβονται μετά την αποτυχία και όχι εμείς.
Άλλοι ήταν αυτοί που μιλούσαν με σιγουριά και έλεγαν πως όλα είναι υπό έλεγχο και δεν έλεγαν την αλήθεια, γιατί είναι μαλωμένοι μαζί της.