Σάββατο 28 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Τι σημαίνουν τα αρχικά Γ.Ε.Α.;;;;; Αυτό το ξέρουν πολλοί και ιδιαίτερα αυτοί που υπηρέτησαν στην Αεροπορία μας. Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σημαίνουν και τίποτα άλλο. Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτά τα αρχικά, υπονοώντας κάτι άλλο, να ξέρουν πως ο κόσμος δεν τσιμπάει πλέον και ξέρει να ξεχωρίζει τις μπούρδες του καθενός ....και τους δήθεν.

- Θα γράψουμε για την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον πραγματικό εθελοντή και στον δήθεν εθελοντή. Όταν ένας συνάνθρωπός μας έχει μια ανάγκη και ας πούμε πως δεν μπορεί να καθαρίζει το σπιτάκι του, ο πραγματικός εθελοντής, πάει και του το καθαρίζει. Ο δήθεν εθελοντής τι κάνει; Βάζει μια αγγελία και ψάχνει να βρει μια γυναίκα την οποία θα πληρώνει ο έχων την ανάγκη για να του καθαρίζει το σπίτι!!!!!

- Κάνουν τέτοια οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού ή της Μητρόπολης Χαλκίδας; Κάνουν τέτοια όσες και όσοι υπηρετούν στο Βοήθεια στο σπίτι;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αυτά τα κάνουν αυτοί που ζούνε και προβάλλουν τον εαυτούλη τους με δήθεν εθελοντική δράση.

- Εθελοντής είναι αυτός που διαθέτει τον χρόνο του για να προσφέρει ο ίδιος στους έχοντες ανάγκη και όχι αυτός που βρίσκει άλλους να προσφέρουν. Τι δεν καταλάβατε;
Για ότι γράφουμε υπάρχουν στοιχεία.....