Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

....φαπούλες

 - Κυρία Βάκα, προχωρήστε και αφήστε τους κακεντρεχείς να λένε ότι θέλουν. Εμείς πιστεύουμε στην δέσμευσή σας. Ούτε 1 ευρώ παραπάνω δεν θα επιβαρυνθεί ο Δημότης για τα σκουπίδια κι ας κόψει ο ΦοΔΣΑ  το κεφάλι του. Μπορεί υα παπαγαλάκια του Παγώνη και του Καθαροσπόρη να λένε και να γράφουν όσα θέλουν, αλλά αυτή η δημοτική αρχή ....δεν μασάει από κανέναν.

- Άμα θέλουν κάποιοι δήμαρχοι άλλων νομών να κάνουν παιχνίδι, επειδή είναι στο ΔΣ του ΦοΔΣΑ και τους πονάει το ότι η δήμαρχος κυρία Βάκα, πήγε στην δικαιοσύνη αυτούς που παράνομα πλήρωναν τα καύσιμα των οχημάτων του φορέα, τους το λέμε καθαρά. Αυτά ήταν χρήματα των δημοτών του δήμου Χαλκιδέων και θα επιστρέψουν στο ταμείο του και φυσικά θα τιμωρηθούν αυτοί που φταίνε.

- Αλήθεια γιατί τα παπαγαλάκια θέλουν να ξεχαστεί η υπόθεση;;;; Γιατί δεν λένε κουβέντα για αυτή την παρανομία; Γιατί προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως ο Δήμος θα χρειασθεί να πληρώσει εκατομμύρια; Ούτε ευρώ δεν θα πληρώσει ο Δήμος και οι δημότες κι αν δεν μπορεί ο ΦοΔΣΑ να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, ας φύγει από την μέση και οι Δήμοι της Κεντρικής & Νότιας Εύβοιας θα δημιουργήσουν τον δικό τους ΦοΔΣΑ.