Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ

 - Τι άλλο θα γράψουν οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να χτυπήσουν τον Φάνη Σπανό, τον Γιώργο Κελαϊδίτη και τους συμμετέχοντες στο οδοιπορικό προς το Προκόπι για να προσκυνήσουν τον Άγιο.
Διαβάστε:
Προσκυνηματική εκδρομή 2022 Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
Ο μπροστάρης έφερνε σε κνίτη του 80 με κοντομάνικο παλιομοδιτικο, άλλοι με γκλιτσες,... άλλοι με παιδικές τσάντες στην πλάτη, άλλοι με σορτς και άσπρες καλτσούλες και με πληρωμένα πούλμαν από την Περιφέρεια έκαναν το τάμα τους και φέτος στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο(άραγε το Νατο το ενέκρινε;), για πρώτη φορά όμως από την διαδρομή της νέας χάραξης Ζεκου-Μπενου.. Πόσο προβλέψιμοι πια;

Ανδρέα για δες λίγο τις εμφανίσεις σου σε συγκεντρώσεις και πρόσεξε λίγο το τζινάκι και την ζώνη σου, για να μην πιάνεις στο στόμα σου τον Κνίτη του 80!!!!! Ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις για τους πολίτες που πήγαν να προσκυνήσουν στο Προκόπι; Μάζεψέ το Ανδρέα, γιατί αυτό το ατόπημα θα σου βγει ακριβό και περισσότερο από αυτό που πλήρωσες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ που πάτωσες.
Ανδρέα μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά, αλλά δεν θα σε σχολίαζα ποτέ για την εμφάνισή σου, ούτε για τα θρησκευτικά σου πιστεύω.
Ανδρέα μην το παλεύεις άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν σε υπολογίζουν, γιατί απλά έχουν ανοίξει άλλα πάρε δώσε, με άλλα πρόσωπα.
Μια φιλική συμβουλή. Κατέβασε αυτή την ανάρτηση, γιατί δεν σε τιμά καθόλου.