Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Οι αποκαλύψεις έρχονται συνεχώς σ΄ εμάς για πρόσωπα τα οποία διατυμπανίζουν πως είναι εθελοντές, αλλά δεν λένε την αλήθεια, αφού απλά χρησιμοποιούν τον εθελοντισμό για λόγους προσωπικής προβολής και δεν ξέρουμε ποιους ...άλλους λόγους.

- Εμείς δεν ξέρουμε γιατί κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι δημιουργούν δικές τους εθελοντικές ομάδες, ενώ έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν μέσα από τον Ερυθρό Σταυρό ή και μέσα από την Μητρόπολη. Εκεί υπάρχουν οι πραγματικοί εθελοντές και δεν επιτρέπουν σε κανέναν, να συμμετέχει για την προβολή του.

- Εμείς τίποτα δεν γράφουμε τυχαία και ειλικρινά δεν ξέρουμε γιατί υπάρχουν άτομα, τα οποία έχουν λερωμένη την φωλιά τους, αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν να εμφανισθούν ως εθελοντές και με προσφορά στον άνθρωπο!!!

- Δικό τους γήπεδο με χόρτο αποκτούν οι Καθενοί και ο Πούρνος αφού Περιφέρεια και Δήμος το αποφάσισαν και μπράβο τους, Ρωτάει ο άλλος, Έχει ομάδα ο Πούρνος; Συγνώμη, αλλά αφού δεν έχει γήπεδο πως θα πάνε τα παιδιά να διδαχθούν ποδόσφαιρο και σιγά σιγά να προχωρήσουν και σε ομάδα;

- Περίμεναν λαοθάλασσα στην ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.  Κυριάκο δεν το σκέφτηκες καλά. Εσύ που είχες και επιστολές του Χριστού, ήρθες να μιλήσεις στην Εύβοια την μέρα που γιορτάζει ο Αγιος ο Ιωάννης ο Ρώσος;;;;; Εσύ μπορεί να πήγες και να γύρισες με την συνοδεία σου από το Προκόπι, αλλά ήταν πολλοί αυτοί που πήγαν με τα πόδια και δεν πρόλαβαν να γυρίσουν!!!