Τρίτη 31 Μαΐου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όταν ψάχνεις σωσίβιο, για να καλύψεις την γενικότερη κατρακύλα και θα ξεχάσεις εύκολα το παρελθόν και θα δείξεις για μια ακόμη φορά την αχαριστία σου σ΄ αυτό.
όσο κι αν μας κατηγορείς Γιάννη, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δικαιωθείς για την πορεία του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.
Το ότι υπάρχουν ποδοσφαιρικά ταλέντα στην Εύβοια, δεν το αμφισβήτησε ποτέ κανείς, εδώ και πολλά χρόνια.
Το ότι αυτά τα ταλέντα δεν προχωρούν και δεν.... οδηγούν τις ομάδες μας στις μεγάλες κατηγορίες, επίσης δεν πρέπει να το αγνοεί κανένας.
Κύριε Γιάννη, οι Μικτές της Εύβοιας, πάντα είχαν καλή παρουσία στα δικά τους πρωταθλήματα και είχαν συμμετοχές όχι μόνο σε ημιτελικούς, αλλά και σε τελικούς. Ξεχνάς το παρελθόν και όποιος το ξεχνά δεν έχει μέλλον λέει ο λαός.
Για τα πρωταθλήματα υποδομών δεν μιλάμε για καθυστέρηση, αλλά για απαξίωση και μην προσπαθείς να πεις αυτά που συνήθως λες.
Για το αν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο είναι σε άνοδο και όχι σε κρίση, δεν θα το αποδείξεις με το να αγνοείς πως περιορίστηκε εντός ορίων του νομού.
Χρησιμοποιείς και λάθος παραδείγματα και μάλλον είσαι γενικώς λάθος ο ίδιος.
Μιλάς για επιτυχία των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ, αλλά ξεχνάς πως όταν κατεβαίνεις ένα σκαλοπάτι, αντί να κατακτήσεις την κορυφή, δεν μπορείς να το χαρακτηρίζεις επιτυχία και μάλιστα όταν στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ η διοίκηση έριξε χρήμα, για να κατακτήσει την κορυφή.
Δεν λες επιτυχία τον υποβιβασμό του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ στο τοπικό, ούτε την επιστροφή στο τοπικό του ΗΡΑΚΛΗ.
Δεν λες επιτυχία Γιάννη το ότι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προσπαθεί να σώσει το γόητρο του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, χωρίς καμιά βοήθεια από εσένα. Ελπίζουμε να καταλάβεις τι εννοούμε.
Γιάννη για να το κλείσουμε το θέμα, εγώ με τα μνημόσυνα και τις κηδείες δεν τα πάω καλά, γιατί με πιάνουν τα κλάματα.
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα και μπορείς να παρακολουθείς και τις κηδείες και τα μνημόσυνα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και δικαίωμά σου. Θα βρίσκεις πάντα μαντήλια για να κλάψεις, αφού πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι να σου τα προσφέρουν και να μην σου βάζουν δύσκολα.