Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Χθες δεν μπορέσαμε να είμαστε στο καθημερινό μας ραντεβού, αλλά δυστυχώς έπρεπε να τρέχουμε στα συνεργεία, αφού πάντα υπάρχουν και τα απρόβλεπτα. Ας ευχηθούμε να μην ξαναμπούμε σε τέτοιες περιπέτειες.
Δυστυχώς χθες Τρίτη 07/06/2022 δεχθήκαμε τηλεφωνήματα από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και το υπηρετούν και οι οποίοι μας δήλωσαν απογοητευμένοι. Χαρακτηριστικά ...είπανε: "Ο αγώνας ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο και δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα"!!!!
Περισσότερα από τον μπάρμπα Στέλιο λίγο αργότερα.

- Καλέ μας άνθρωπε, λυπούμαστε γιατί έχεις ξεβρακωθεί τελείως εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου και στην προσπάθεια που κάνεις για να πείσεις πολλούς πως είσαι σημαντικός παράγοντας. Μην συνεχίζεις, γιατί ήδη έχεις διασυρθεί και αυτό δεν αλλάζει. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να σε δούμε έτσι, αλλά δεν μπορούμε να μην γράφουμε και κάτι, από τα πολλά που μας μεταφέρουν, καθημερινά πλέον.

- Στην πολιτική και στον αθλητισμό οι ψεύτικοι και τα ψώνια δεν αντέχουν πολύ και όταν αποκαλυφθεί ο πραγματικός τους χαρακτήρας φτάνουμε στο ξεβράκωμα. Ευχόμαστε κάτι ν΄ αλλάξει μέσα σου και να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη από όλους όσους έμπλεξες και μάλιστα άσχημα, γιατί αν συνεχίσεις όπως το πας, δεν θ΄ αργήσουν να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια και τότε είναι που η ιστορία θα γράψει ΤΕΛΟΣ κάτω από το όνομά σου.

- Και τι σεν ακούσαμε χθες, από γνωστούς και αγνώστους, με αφορμή πως δεν κάναμε σχόλια και δεν είχαμε την καθημερινή ροή των αναρτήσεων. Ένας τύπος το τερμάτισε τελείως, αφού μας είπε: "Εγώ ξέρω γιατί δεν είχαμε αναρτήσεις. Είχατε πάει αεροδρόμιο να υποδεχτείτε τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο οποίος ερχόταν από το Μαϊάμι".

- Καλέ μας άνθρωπε ο κύριος Παπακωνσταντίνου, είχε πολλούς φίλους μέχρι πριν 1 χρόνο, αλλά κράτησε ελάχιστους γιατί δεν ήταν λίγοι οι αχάριστοι. Εμείς δεν ήμασταν στους φίλους του και μάλιστα στους αχάριστους. Ήμασταν και παραμένουμε σ΄ αυτούς που τον εκτιμούσαν και τον εκτιμούν, για την σημαντικά προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

- Καλώς ήρθες πρόεδρε με την οικογένειά σου και καλό Καλοκαίρι.