Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Ζήστε το όνειρό σας κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, αλλά θα πρέπει να βλέπετε και την πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στις Εθνικές Εκλογές και στα πρόσωπα που θα είναι στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Ρίξτε μια ματιά τι σταυρούς συγκέντρωσε ο κάθε υποψήφιος στις εκλογές του 2019 στις οποίες η ΝΔ πήρε 3 από τις 6 έδρες της Εύβοιας:
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΣ    15.956
ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 12.324...
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 11.003
ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   8.085
ΠΑΠΠΑ ΑΝΝΑ   6.881
ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 6.008
ΜΙΜΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  3.136
ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΩΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  2.595

- Κάθε νυν βουλευτής έχει τον δικό του μηχανισμό, έχει τους δικούς του ανθρώπους σε κάθε περιοχή της Εύβοιας και ειδικά ο κύριοι Κεδίκογλου και Ζεμπίλης υπηρετούν χρόνια τα κοινά και δεν ήρθαν από το πουθενά. Αλήθεια πως είναι δυνατόν να μπει ανάμεσά τους κάποιος άλλος, ο οποίος δεν ήξερε ούτε πως πάνε από το ένα μέρος της Εύβοιας στο άλλο;

- Επειδή κάποιες κυρίες προσπαθούν να μας πείσουν πως έχουν την εύνοια του Μητσοτάκη, θα τους πούμε απλά πως επιλογή Μητσοτάκη ήταν το να κάνει υπουργό τον Σίμο, επιλογή Μητσοτάκη ήταν το να έχει τον Θανάση στο ψηφοδέλτιο, όπως επίσης και τον Σπύρο.

- Ραντεβού όταν προκηρυχτούν οι εκλογές, γιατί τότε θα πέσουν και οι μάσκες αυτών που πήραν τα δωράκια τους, για να μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο.