Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Αυτό άραγε είναι το πρόβλημα; Να ψάξουμε να βρούμε πόσους γιατρούς θα έχει στο ψηφοδέλτιό του ο γιατρός ο οποίος δηλώνει υποψήφιος Περιφερειάρχης;;;; Για γέλια είμαστε, αφού όλοι ξέρουμε πως ασθενείς υπάρχουν και ψηφίζουν αλλά δεν βρέθηκε τουλάχιστον μέχρι σήμερα το χάπι με το οποίο θα τους πείσουν να ψηφίσουν οι... ασθενείς τον γιατρό!!!!

- Την καλησπέρα μας στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και την ευχαριστούμε, γιατί πληροφορίες μας λένε πως σήμερα πήγε ή θα πάει συνεργείο να αποκαταστήσει κάποιες ζημιές στο ταρτάν που υπάρχει στο χώρο του ύψους και του επί κοντώ. Το Σάββατο έχουμε τα ΒΡΑΪΜΆΚΕΙΑ και οι αγώνες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, από κάθε άποψη.

- Φυσικά και όλοι πρέπει να μετράμε τις δυνάμεις μας και να μην φτάνουμε σε υπερβολές.
Όταν στον Δήμο Χαλκιδέων έχουν την δυνατότητα να πάνε να σε ψηφίσουν 77.000 δημότες και πηγαίνουν 40.000 και από αυτούς το 1/3 περίπου 15.000 ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετέχεις κι εσύ και από αυτούς σε σταυρώνουν περίπου 500 δεν μπορεί να φουσκώνεις και να λες πως έχεις και δύναμη;;;;;; Ούτε το 0,7% των δημοτών δεν σε στηρίζει!!!!!