Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Δεν κρυβόμαστε εμείς και δεν θα κλείσουμε τα μάτια, σ΄ αυτούς που προσπαθούν να σαμποτάρουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων. Εμείς στηρίζουμε την δήμαρχο κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της και δεν θα επιτρέψουμε σ΄ αυτούς που υπηρετούν από οποιαδήποτε θέση, να κάνουν τα πάντα ώστε να μην έχουμε καθαριότητα στον Δήμο, να μην έχουμε εργαζόμενους στους δρόμους ή να έχουμε σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους οι οποίοι δεν θέλουν για αντιπολιτευτικούς..... λόγους να πετύχει αυτή η Δημοτική Αρχή.

- Επειδή κάποιοι θα αντιδράσουν, να ξέρουν πως θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού την αλήθεια δεν μπορούν να την κρύψουν. Είναι πάντως λάθος και της δημάρχου και των αρμοδίων αντιδημάρχων, να μην έχουν υπεύθυνα άτομα σε υπεύθυνες θέσεις.

- Η δήμαρχος να βγει μπροστά και να μην χαϊδέψει κανενός τ΄ αυτιά. Οι δημότες πληρώνουν για να έχουν καθαριότητα και φωτισμό στο δρόμο έξω από το σπίτι τους και όχι μόνο στην πλατεία ή την εκκλησία. Πληρώνουν και απαιτούν τα χρήματά τους να πιάσουν τόπο, γιατί είναι ανταποδοτικά.