Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Ο χρόνος τελειώνει και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο από την περιοχή Μαντουδίου. Ο Γιώργος Λάμπρου πάει λένε για ψάρεμα και πιάνει καλά ψάρια. Ο Γιώργος Αλαφάκης επίσης πιάνει ψάρια και δεν ξέρουμε τι κάνει και ο Τάκης Σπυρόπουλος αφού είναι νεοφερμένος στην περιοχή.
Λένε πως ψάρια πιάνουν όλοι τους, αλλά περιμένουν τον ψήστη Αντώνη Πριόνα να πάει Μαντούδι και θα μας καλέσουν!!!!! Κύριοι σαν .....να μας λέτε πως θα φάμε ψάρια από τα χεράκια σας του Αγίου ΠΟΤΕ!!!!!!

- Πρόσκληση από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στάλθηκε στα ΜΜΕ για συνέντευξη τύπου με θέμα την χρονιά που πέρασε, αλλά και την χρονιά που έρχεται και βρίσκει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα στην πρόσκληση λένε πως θα καλύψουν όλες τις απορίες και τις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Μεταξύ άλλων η πρόσκληση αναφέρει: "....Υπήρξατε ως επί των πλείστων αρωγοί στην προσπάθεια μας ......". Εμείς δεν υπήρξαμε, οπότε δεν έχουμε λόγο να πάμε και πάντως δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, να χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα!!!!!

- Κύριοι της Διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, σας ευχόμαστε καλή δύναμη και λιγότερα λάθη στην πορεία σας στην Γ΄ Εθνική, για να μην τρέχετε και πάλι την τελευταία στιγμή.......