Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πάλι τα ίδια και τα ίδια; Γιατί κάποιοι θέλουν να πιστεύουν πως κάποιος μας καθοδηγεί και μας κατευθύνει, ώστε να είμαστε ενάντια στο ΔΣ της ΕΠΣΕ, ενάντια στον κύριο Ρέτσα και σε οποιονδήποτε άλλον;
Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε, γιατί με αυτά που λένε δείχνουν πως δεν διαθέτουν το ελάχιστο μυαλό να σκεφτούν πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και πως μειώνουν ακόμη περισσότερο τον κύριο Ρέτσα.
Κανείς δεν μπορεί να μας καθοδηγήσει και κανείς δεν μπορεί να μας πει τι θα γράψουμε και τι θα πούμε.
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, λένε καθαρά πως παίζουμε το παιχνίδι ....για τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Κύριοι εμείς δεν παίζουμε παιχνιδάκια κανενός και φυσικά ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε δηλώσει πολύ νωρίς και πριν συμβούν όσα συνέβησαν, πως δεν θ΄ ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο.
Τον Γιάννη τον σεβόμαστε, όσο δεν τον σεβάστηκαν όλοι αυτοί που ήταν μαζί του για πολλά χρόνια. Αν έπαιζε παιχνίδια ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, τότε μαζί τα παίζανε και αυτός ήτανε και ο λόγος που "η ομάδα τους" κατέβαζε πάντα 11άδα και όχι μόνο ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ώστε να επιλέγουν τους καλύτερους οι παράγοντες των ομάδων.
Λοιπόν καθαρές κουβέντες κύριοι.
Ο Παπακωνσταντίνου και ο Πίσχινας έβαζαν την 11άδα και δεν υπήρχαν αντιρρήσεις από κανέναν.
Αν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, ας μας πει ο κ. Ρέτσας, γιατί δεν έγινε πρόεδρος την πρώτη φορά που προέκυψε θέμα με τον Παπακωνσταντίνου και έγινε ο Ψαθάς. Ποιος τότε δεν ήθελε τον Ρέτσα και υπέκυψαν όλοι και ψήφισαν Ψαθά;;;;;
Την θέση και τότε του μπάρμπα Στέλιου, την ξέρουν ΟΛΟΙ και πρώτος και καλύτερος ο κ. Ρέτσας.
Ποιος ζητούσε δημόσια και επίμονα, να αναλάβει επίσημα πρόεδρος ο κ. Ρέτσας και όχι να είναι "αντ΄ αυτού" ή άλλα τέτοια;
Ας βγει να το πει ο ίδιος.
Κύριοι, ο μπάρμπα Στέλιος, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ, ούτε γλάστρα, ούτε φυτό και το ξέρουν όλοι καλά.
Δεν θα γίνω σαν κι αυτούς που δεν θέλουν να καταλάβουν πως δεν κινδυνεύει η θέση τους από εμένα.
Θα ήμουν ο φανατικότερος υποστηρικτής του κυρίου Ρέτσα, όπως ήμουν μέχρι την ώρα που πούλησε τον φίλο του και αυτόν, που όπως ο ίδιος ο κύριος Ρέτσας είχε δηλώσει, τον πήρε από το χεράκι και τον έφερε μέχρι την θέση του προέδρου.
Βάζουν όλοι απέναντι τον Παπακωνσταντίνου με τον Πίσχινα.
Λάθος και μάλιστα τραγικό.
Οι δύο κύριοι διοίκησαν μαζί το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια.
Μπορεί να είχαν τα δικά τους, αλλά ο ένας ήξερε τα κουμπιά του άλλου και μαζί έκαναν την δουλειά τους.
Λοιπόν ο μπάρμπα Στέλιος, ήταν και θα είναι πάντα ξεκάθαρος.
Τους παράγοντες που θα αναλάβουν τις τύχες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να τους επιλέγουν οι παράγοντες των σωματείων και όχι ο Παπακωνσταντίνου, ο Πίσχινας, ο Ρέτσας και όποιος άλλος.
Κύριοι, το σωστό είναι να υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο με 15 - 20 ή και περισσότερους υποψηφίους και από αυτούς να επιλέγουν τα σωματεία τους καλύτερους κατά την άποψή τους.
Το να κατεβάζουν μια 11άδα και να την ψηφίζεις υποχρεωτικά, είναι καραστημένο και δείχνει πως δεν θέλουν να διοικούν δημοκρατικά, αλλά να ελέγχουν τα πάντα με ότι σημαίνει αυτό.
Και κάτι τελευταίο για σήμερα, γιατί θα επανέλθουμε στο θέμα.
Κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, ας μην παριστάνουν τους εθελοντές και ας μην κρύβουν πως κάτι κερδίζουν.
Η ΕΠΣΕ είχε 4 υπαλλήλους και δεν προλάβαινε και τώρα μας λένε πως όλα πάνε καλά με 1 υπάλληλο!!!!!!
Κύριοι 1 υπάλληλος φανερή και νόμιμη και 3 εθελοντές!!!!!!!