Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Θέμα δημιουργήθηκε με τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών ο οποίος απουσίαζε από την λίστα των ομάδων οι οποίες μπορούν να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, αλλά είναι βέβαιο πως κάποιο λάθος έγινε ίσως και από την πλευρά της ομάδας και θα διορθωθεί, οπότε η φωνή του ΗΡΑΚΛΗ θα ακουσθεί. Εμείς το γράψαμε γιατί δεν τιμά κανέναν η απουσία του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών με την ιστορία που.... κουβαλάει αυτή η ομάδα.

- Για να μην ακούμε μεγάλα και ωραία λόγια, για τον υπέροχο κόσμο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, εμείς θα γράψουμε πως ο κόσμος που βρέθηκε χθες το Στάδιο της Χαλκίδας, δεν ήταν φίλαθλοι της ομάδας, αλλά φίλοι του ποδοσφαίρου, απ΄ όλες τις ομάδες του νομού και όχι μόνο.

- Μέχρι και αυτοί που είναι λεφτάδες και ήθελαν να κάνουν τον πρόεδρο να σκύψει το κεφάλι και να πάει να τους προσκυνήσει για να δώσουν κι αυτοί κάτι!!!!!! Τους έφτυσε ο πρόεδρος και δεν πήγε ποτέ. Λυπούμαστε απλά γιατί ο πρόεδρος δεν τους κρεμάει στα μανταλάκια, αφού έχουν αποδείξει για πολλοστή φορά πως είναι "μπιφτεκάδες" και μάλιστα επαγγελματίες.