Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - "Αυτός ο αγώνας ήταν ντροπή για το ποδόσφαιρο και δεν τιμά καθόλου την ιστορία της ομάδας και θα δείτε πως η απογοήτευση του κόσμου θα εκδηλωθεί με την απουσία του από το γήπεδο.
Είναι ντροπή να παριστάνουμε όλοι πως δεν είδαμε την αλήθεια και πανηγυρίζαμε τον διασυρμό. Στο ποδόσφαιρο αυτά είναι δανεικά και επιστρέφουν σ΄ αυτούς που τα δημιουργούν.
Με πρακτικές παράγκας κρίθηκαν όλα και μετά σου μιλάνε για εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.
Να βλέπεις να πανηγυρίζουν..... πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, παράγοντες, προπονητές και άλλοι για το κατόρθωμά τους, ενώ γνώριζαν πως δεν ήταν κατόρθωμα αγωνιστικό, αλλά προϊόν συναλλαγής.
Παίχτηκε μια θεατρική παράσταση με κακούς συγγραφείς, κακούς σκηνοθέτες, κακούς ηθοποιούς και με κοινό που ήθελε να ξεράσει, αλλά κρατήθηκε".
Αυτά ακούσαμε από πολλούς χθες και δεν θα διαφωνήσουμε σε απολύτως τίποτα. Με μια μόνο διαφοροποίηση.
Το σύστημα του ποδοσφαίρου, δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις.
Όταν ξέρεις πως ότι κι αν κάνεις θα σου πάρουν την μπουκιά από το στόμα, γιατί οι άλλοι είναι στο σύστημα, οι άλλοι έχουν το χρήμα, προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς ώστε να μπεις κι εσύ λίγο στο σύστημα για να πετύχεις τον στόχο.
Αν δεν το έκαναν ξέρουμε όλοι τι θα γινόταν.
Ο μπάρμπα Στέλιος είναι πάντα της άποψης, πως την παράγκα που έχουν στήσει οι εξυγιαντές στο ποδόσφαιρο την χτυπάς με τα ίδια τους τα όπλα.
Δυστυχώς κάποιοι παριστάνουν τους παράγοντες και τους προπονητές, ενώ δεν είναι και ούτε καν κατάφεραν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.
Δυστυχώς, αφού τα καταφέραμε όπως τα καταφέραμε, τώρα αυτοί θα παριστάνουν τον ήρωα, αλλά να ξέρετε πως θα φύγουν νύχτα.
Τα περισσότερα ας τα πούνε αυτοί που ξέρουν καλύτερα από εμάς το ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να έχουν σχέση με την εκάστοτε παράγκα.
Ο μπάρμπα Στέλιος άκουγε καθημερινά όλους να  μιλάνε για κουμπαριές, να μιλάνε για πλούσια ομάδα η οποία και θα πλήρωνε, να μιλάνε για πολλά και διάφορα.
Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
ΝΑΙ κι εγώ προσπάθησα να τους πω την εικόνα που είχα και να τους πω πως πρέπει κάτι να κάνουν, γιατί η παράγκα δουλεύει σε βάρος τους.
ΝΑΙ δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που είδατε, αλλά η ομάδα πέτυχε τον στόχο.
Ας το ξεπεράσουμε κι ας πάμε παρακάτω. Θα κριθούν όλοι στην συνέχεια. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής δεν θα είναι εύκολο.
Σας θυμίζουμε και πάλι πως σ΄ αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και είχε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και "πέτυχε" τον υποβιβασμό της ομάδας. Κατηγορούν την διαιτησία. Η ουσία αλλάζει; ΟΧΙ.
Ο ΑΟΝΑ υποβιβάστηκε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανέβηκε κατηγορία.