Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πολλές οι ειδήσεις και ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με την πολιτική και ακόμη ιδιαίτερα με τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Φυσικά χθες είχαμε χαρές και πανηγύρια στο περιβάλλον της κυρίας Σοφίας, αφού ο κύριος Μητσοτάκης ανακοίνωσε 4 κυρίες οι οποίες θα είναι σε ψηφοδέλτια της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στις Εθνικές Εκλογές. Τώρα λοιπόν η κυρία Σοφία, μπορεί άνετα να περιοδεύει στην Εύβοια και να προσπαθεί να.... πείσει τους πολίτες, να της δώσουν σταυρό προτίμησης, ώστε να εκλεγεί βουλευτής. Καλό αγώνα κυρία Σοφία μας και καλή δύναμη να έχετε.

- Εμείς πάντως το σημειώνουμε. Για να εκλεγεί κάποιος βουλευτής, θα πρέπει όχι μόνο να πάρει κάποιους σταυρούς, αλλά να πάρει σταυρούς που θα τον φέρουν στην 1η θέση και στην χειρότερη στην 2η θέση, αφού δύσκολα θα υπάρξει εκλογή γι΄ αυτούς που θα είναι τριτοτέταρτοι και παρακάτω. Να μην ξεχνάμε επίσης πως πρέπει να ξεχάσουμε πως θα υπάρξει κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές και έτσι θα πάμε με λίστα στις επόμενες μετά από περίπου έναν μήνα.

- Φυσικά τώρα θα περιμένουμε ν΄ ακούσουμε και να δούμε, τους υποστηρικτές της κυρίας Σοφίας, οι οποίοι είναι λίγο ως πολύ γνωστοί, αλλά όχι επίσημα. Είναι άλλο να γράφουν κάποιοι καλά λόγια στο fb και άλλο να σου παρέχουν την κομματική υποστήριξη σε όλη την Εύβοια. 

- Αυτοί που μέχρι τώρα έγραφαν καλά λόγια, για την κυρία  Σοφία και τις δραστηριότητές της, δεν έχουν δύναμη και επιρροή οι μισοί και οι άλλοι μισοί ας μη γελιόμαστε θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αφού εκεί ανήκουν και δεν το αλλάζουν όταν πάνε στην κάλπη.

- Κυρία Σοφία μας δεν μπορείτε να πείτε πως δεν σας προσέχουμε. Όλη η "καλημέρα" σήμερα είναι αφιερωμένη σ΄ εσάς και σε κανέναν άλλον. Πάντως δεν θα αποφύγουμε να γράψουμε πως σήμερα αν γινόταν εκλογές, θα βρισκόσασταν στην 5η θέση σε σταυρούς προτίμησης, πίσω από τους 3 βουλευτές και πίσω και από υποψηφιότητα που θα προέλθει από τον χώρο της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

- Στην πολιτική πάντως όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να περάσει ο κάθε υποψήφιος σε άλλο επίπεδο προεκλογικού αγώνα.