Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

...σφηνάκια

 - Μπορεί να μην θέλουν κάποιοι να καταλάβουν πως για όλα υπάρχουν διαδικασίες και αυτές θα ακολουθηθούν και στο θέμα του στρατοπέδου που θα παραχωρήσει ο στρατός και η κυβέρνηση για να μεταφερθεί εκεί το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας. Αυτοί που προσπαθούν και χρησιμοποιούν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες για να κάνουν αντιπολίτευση, ας κοιταχθούν στον καθρέφτη τους και θα διαπιστώσουν πως δεν είναι άξιοι να χρησιμοποιούν αυτά τα παιδιά για να ....βρίζουν και να συκοφαντούν, αφού τα προηγούμενα χρόνια, στόμα είχαν και μιλιά δεν είχαν.

- Να ξέρουν πως το ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας θα μεταφερθεί στις νέες εγκαταστάσεις με δήμαρχο την κυρία Βάκα και Περιφερειάρχη τον Σπανό. Και κάτι ακόμη. Με δήμαρχο την κυρία Βάκα, αυτά τα παιδιά και οι γονείς τους θα δούνε ν΄ αρχίζουν οι διαδικασίες και οι εργασίες, ώστε να έχουν το δικό τους κανονικό σχολείο και όχι λυόμενες κατασκευές.

- Ο κύριος Αλμπάνης πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών των ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας, μπορεί να θέλει εδώ και τώρα την μεταφορά του σχολείου και καλά κάνει, αλλά δεν πρέπει να πιστεύει πως μπορεί να συνομιλεί με υβριστές, λασπολόγους και συκοφάντες, για να πιέσει καταστάσεις.

- Αγαπητέ κύριε Αλμπάνη, πολλές φορές δεν φτάνει να έχουμε απλά δίκιο, αλλά πρέπει να έχουμε και τον τρόπο για να φτάσουμε στην λύση του προβλήματος. Κάντε τις παρεμβάσεις σας όπως πρέπει και όχι με ανθρώπους οι οποίοι παριστάνουν τους ευαίσθητους.