Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα έχουμε αθλητική κίνηση. Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, έχουμε αγώνες, από το πρωί στις 09:30 μέχρι 13:30 έχουμε αγώνες στίβου τετράθλου Κ14, με διοργανώτρια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ και το απόγευμα από 18:00 - 22:00 αγώνες στίβου ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ με διοργανωτή τον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Σήμερα επίσης έχουμε και ποδόσφαιρο με τις ΜΙΚΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Κ15 & Κ17 να δίνουν την μάχη για πρόκριση στους τελικούς. Οι αγώνες θα.... διεξαχθούν στο ΑΛΚΑΖΑΡ της Λάρισας.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά του στίβου και του ποδοσφαίρου, χωρίς τραυματισμούς και να ξέρουν πως "το ταξίδι"  έχει την αξία του και φυσικά αν πετύχουν και τους στόχους, τότε θα μιλάμε για το τέλειο.

- Φαίνεται πως αυτά που γράφουμε ενοχλούν, αλλά δεν μας πειράζει. Δεν έχουμε ως στόχο το να είμαστε αρεστοί, αλλά το να μπορούμε πάντα να γράφουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ την άποψή μας. Και στην πολιτική και στον αθλητισμό, θα γράφουμε αυτά που πιστεύουμε πως πρέπει να ξέρουν οι αναγνώστες μας και όχι αυτά που θα ήθελαν οι άλλοι να περάσουν προς αυτούς.

- Στην εποχή μας τα πάντα έχουν την τιμή τους και μπορείς να τα κερδίσεις, εκτός από την αλήθεια. Αυτή δεν μπορείς να την αγοράσεις και απλά προσπαθείς κάπου να την κρύψεις αγοράζοντας πολλά ψέματα.

- Δεν θα επιχειρήσουμε να αλλάξουμε αυτούς που μοιράζουν χρήμα για ν΄ αγοράσουν ακόμη και συνειδήσεις, αλλά θα τους στείλουμε το μήνυμα. Εμείς ούτε αγοράζουμε, ούτε πουλάμε. Θα συνεχίσουμε με την αλήθεια μας και σε όποιον αρέσουμε.