Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

....φαπούλες

 - Που ήσουνα Σοφία χθες;;;;;
Δεν ήσουν στο Στάδιο της Χαλκίδας;;;; Αν έκανες κάτι τέτοιο κυρία Σοφία, οι φίλαθλοι δεν θα σου το συγχωρήσουν ποτέ.
Ελπίζουμε σήμερα να δούμε καμιά φωτογραφία σου, από το Στάδιο κι αν δεν έχεις φτιάξε μία ....κυρία Σοφία μας.

- Με το ποδόσφαιρο τελειώσαμε και τώρα έχουμε τα του στίβου. Έχουμε τα ΒΡΑΪΜΑΚΕΙΑ στις 11 Ιουνίου στο Στάδιο Χαλκίδας και μετά ακολουθούν οι Πανελλήνιοι Κ18 στον Βόλο και Κ16 στην Αθήνα. Ελπίζουμε μέχρι το Σάββατο να λυθούν και κάποια προβλήματα που υπάρχουν στο ταρτάν και όλα να πάνε καλά.

- Ποιος ενοχλήθηκε επειδή γράψαμε πως η δήμαρχος κυρία Βάκα πρέπει να περάσει στην επίθεση και να μην περιμένει κανέναν;;;;; Καλέ μας άνθρωπε, εμείς λέμε αλήθειες στην δήμαρχο και τους συνεργάτες της, γιατί τους ξέρουμε καλά και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν τους χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά και ούτε θα περάσουμε απέναντι στις εκλογές, για να επανέλθουμε δίπλα τους μετά από αυτές.

- Όταν κάποιοι κάνουν "το τόσο-τόσο" που λέει κι ο λαός, για να παριστάνουν τους επαναστάτες, να ξέρουν πως ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Την επαναστατική γυμναστική κάποιων, δεν θα την πληρώσουν οι πολίτες. Είναι τραγικό να προσπαθούν να δείξουν πως είναι επαναστάτες, κλείνοντας μια πόρτα ξενοδοχείου για να μην περάσει ένας υπουργός. Αυτό είναι η Δημοκρατία που θέλουμε;

- Στο τέλος κύριοι μείνατε και πάλι μόνοι, με τα συνθήματα του κόμματός σας και τις κραυγές σας. Ο υπουργός και πήγε και μίλησε στην συνάντηση/ενημέρωση, όπως πήγατε κι εσείς και επ΄σης μιλήσατε!!!