Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

.....σουτάκια

 - Στο ποδόσφαιρο όπως και σε κάθε άλλο άθλημα, δεν είσαι ποτέ επιτυχημένος μειώνοντας τους άλλους, αλλά πετυχαίνεις μόνο αν κάνεις εσύ αυτό που πρέπει και αυτό σε οδηγεί σε επιτυχίες που είχαν και άλλοι ή ακόμη μεγαλύτερες. Ας μην πετάμε λοιπόν στα σύννεφα κάποιοι, βαπτίζοντας επιτυχία ακόμη και την αποτυχία μας. Για παράδειγμα όταν λες πως στόχος σου είναι "τ΄ αστέρια" και δεν τα φτάνεις, δεν είναι κακό να πας νύχτα σε μια παραλία, να ξαπλώσεις στην.... αμμουδιά και να παρακολουθείς τ΄ αστέρια από εκεί!!!!

- Στο ποδόσφαιρο κύριοι, ακόμη και η συμμετοχή σ΄ ένα πρωτάθλημα έχει μεγάλη αξία, αρκεί να ξέρεις πως υπάρχουν οι νίκες, αλλά και οι ισοπαλίες και οι ήττες. Όταν ακόμη και μια βαριά ήττα θέλεις να την ξεπεράσεις και να την χαρακτηρίσεις επιτυχία, τότε αποδεικνύεις πως φοβάσαι ν΄ αντιμετωπίσεις την αποτυχία και γι΄ αυτό δεν θα φτάσεις ποτέ στον στόχο που εσύ έβαλες.

- Πολλά τα χρήματα που πέφτουν στα πόδια ποδοσφαιριστών, από 3 - 4 ομάδες της Εύβοιας και είναι βέβαιο πως πολλοί πάλι θα κλάψουν τα λεφτά τους και το δις εξαμαρτείν δεν τους τιμά καθόλου. Είναι απίστευτο, αλλά υπάρχουν παράγοντες ομάδων οι οποίοι διαθέτουν 12.000 - 15.000 ευρώ για ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλουν στην ομάδα τους η οποία θα παίξει στην Α΄ Εύβοιας!!!!

- Δικά τους είναι τα ευρώπουλα και καλά κάνουν και τα κυκλοφορούν. Δεν μας είπανε όμως τι πέτυχαν την χρονιά που πέρασε. Είναι τραγικό να υπάρχουν ομάδες σ΄ αυτή την κατηγορία και με μπάτζετ 150.000 ευρώ και πάνω!!!!! Θα έχουν ενδιαφέρον αυτά που θα γράψουμε, όταν έρθει η ώρα.