Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

...η άποψή μας

 - Την άποψή μας θα γράψουμε και δεν μας ενδιαφέρει ποιος και πως θα αντιδράσει. 
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ιδιαίτερα ο πρωθυπουργός κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης πήραν μια απόφαση να φορτώσουν στην Εύβοια μία ακόμη υποψηφιότητα, η οποία απέτυχε στην Αθήνα. Δικό σας θέμα κύριε πρόεδρε και εσείς θα έχετε και την ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Η πολίτες της Εύβοιας έχουν το δικαίωμα να αντιδράσουν, αλλά δεν.... είμαστε εμείς που θα τους υποδείξουμε τον τρόπο.
Ευχόμαστε να μην γυρίσουν την πλάτη στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά στις υποψηφιότητες που τους επιβάλλει η Αθήνα και οι οποίες δεν είχαν όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Εύβοιας.
Κύριε Πρόεδρε, αλήθεια δεν έχει η Εύβοια πρόσωπα ικανά να είναι στο ψηφοδέλτιο και θα πρέπει να τοποθετήσετε άτομα της πλατείας Κολωνακίου;
Εμείς κύριε πρόεδρε ΝΔ θα ψηφίσουμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε τον σταυρό μας σε πρόσωπα που έρχονται από άλλους νομούς, μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους της Εύβοιας, ίσως επειδή μας θεωρούν επαρχιώτες και κορόιδα.
Κύριε πρόεδρε οι καλοπληρωμένοι προπαγανδιστές, δεν θα καταφέρουν τίποτα γι΄ αυτούς τους υποψηφίους, γιατί εμείς οι επαρχιώτες δεν μασάμε και θα τους πούμε δημόσια, πως πήραν χρήμα για να προσφέρουν υπηρεσίες.
Όσο για κάποιους κυρίους οι οποίοι παριστάνουν τους κομματάρχες, θα τους πούμε πως δεν μπορούν να επηρεάσουν κανέναν απολύτως και αυτό έχει αποδειχθεί και μάλιστα πρόσφατα.
Μόλις αρχίσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, θα διαπιστώσουν ΟΛΟΙ πως εμείς την ΝΔ θα στηρίξουμε όπως πάντα, αλλά θα σχολιάζουμε καθημερινά, τους φυτευτούς υποψηφίους.