Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς με στόχο... την τετράδα

Ένα 24ωρο μετά τις... περιπετειώδεις νίκες τους επί των Μαρίνο και Στρίκερ (και οι δύο αγώνες διακόπηκαν λόγω βροχής και συνεχίστηκαν), Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνουν σήμερα (10/06) στις μάχες των προημιτελικών των τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Wimbledon που συμμετέχουν, με στόχο την είσοδό τους στην τετράδα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια στις 14:15 το μεσημέρι (Novasports 6HD) θ΄ αντιμετωπίζει...

την Βραζιλιάνα, Μπεατρίς Χαντάτ Μάϊα (νο48 στον κόσμο), στο πλαίσιο του Rothesay Nottingahm Open, έχοντας ως στόχο την είσοδό της στους ημιτελικούς και παράλληλα να «πάρει εκδίκηση». για την ήττα της από το αντίπαλό της για την ήττα που είχε γνωρίσει στο 2ο γύρο του πρόσφατου Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μάρια Σάκκαρη δοκιμάζονται στο Boss Open και στο Nottingham Open αντίστοιχα του Wimbledon, με την Έλληνα τενίστα να ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Μάρεϊ στις 14:40, και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις 14:15 κόντρα στη Χαντάντ για μία στα ημιτελικά των τουρνουά.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 14:40 είναι προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην Άντι Μάρεϊ, στο Boss Open της Στουτγκάρδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρεμιέρα του στο τουρνουά (9/06) επικράτησε άνεση με 6-3, 6-4 του Ελβετού, Ντόμινικ Στρίκερ (νο200 στον κόσμο).