Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

....σουτάκια

 - Όλα έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του στίβου το Σάββατο, αφού από το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας  θα έχουμε αγώνες. Το πρωί οι αγώνες τετράθλου και το απόγευμα τα ΒΡΑΪΜΆΚΕΙΑ τα οποία διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας με την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και φυσικά του ΔΟΑΠΠΕΧ, ο οποίος έχει φροντίσει ώστε το Στάδιο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στον χώρο του στίβου όπου φρόντισε το ταρτάν, αλλά και στην ....κερκίδα όπου επίσης με την φροντίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ θα υπάρχει και σκιά ώστε οι φίλαθλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, χωρίς να έχουν τον ήλιο πάνω από το κεφάλι τους.

- Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και τους συνεργάτες της, για την φροντίδα του σταδίου και πιστεύουμε πως η άνοδος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην Γ΄ Εθνική θα είναι η αφορμή ώστε η πολιτεία να διαθέσει τα απαραίτητα χρήματα, ώστε Περιφέρεια και Δήμος να μπορέσουν να συνεχίσουν τα έργα στο Στάδιο.

- Οι ομάδες της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, έχουν κλείσει πλέον τους προπονητές που θα έχουν στον πάγκο τους λέει ο φίλος μας. Πιστεύουμε πως δεν έχει κλείσει ο κύκλος και καλό είναι να μην βιαζόμαστε. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας τους με τον προπονητή τους ή με την πρόσληψη άλλου. Λίγη υπομονή.