Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σημαντική μέρα σήμερα, αφού περιμένουμε και την Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που επιμένουν να λένε πως η ομάδα δεν θα κατέβει ν΄ αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αφού μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κάποιος ή κάποιοι που θα διαθέσουν περίπου 150.000 ευρώ ώστε να.... έχει η ομάδα ένα μπάτζετ 300.000 ευρώ για να σταθεί ανταγωνιστικά στο πρωτάθλημα.

- Ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Καρλατήρας δεν είναι αποφασισμένος να ρισκάρει το παραμικρό και δεν θα αρκεστεί σε υποσχέσεις. Φυσικά έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κλείσει με άλλες ομάδες και αν η ομάδα με κάποιον τρόπο προχωρήσει, τότε θα πρέπει να πάρει ποδοσφαιριστές από άλλους νομούς και αυτό φυσικά ανεβάζει τον προϋπολογισμό.

- Δεν γνωρίζουμε αν θα δοθεί λύση σήμερα, αλλά δεν θα έχει νόημα να συνεχιστεί η όποια παράταση, αν δεν υπάρξει πρόταση. Πάντως αν δεν δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την σκυτάλη θα πάρει ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ κι αν δεν θελήσει ούτε αυτός θα πάρει σειρά η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.

- Δεν θα είναι πάντως η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα δεν βρίσκει ανθρώπους που θα υποστηρίξουν ώστε να μην πάει και πάλι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε μαύρα χρόνια. Είναι τραγικό μια πόλη χιλιάδων κατοίκων και χιλιάδων επιχειρήσεων να μην τύχει της προσοχής έστω 30 ανθρώπων οι οποίοι να διαθέσουν από 5.000 ευρώ μέσα στο 2022-2023.

- Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν αυτά τα χρήματα και θα πρέπει να το κάνουν. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί σήμερα η Γενική Συνέλευση και θα επανέλθουμε στο θέμα. Πάντως εμείς είχαμε καταλάβει, άλλα πράγματα και μακάρι να βγούμε λάθος.  Κάποιοι έλεγαν πως διοικεί αυτός που βάζει τα λεφτά, απαντώντας έτσι σε δικό μας σχόλιο, για τον πρόεδρο. Αυτοί που ήθελαν πρόεδρο με λεφτά, ας τον παρουσιάσουν σήμερα και να προχωρήσει η ομάδα.