Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Αυτή η ομάδα που ακούει στο όνομα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έχει στο αίμα της την περιπέτεια και πάντα ψάχνει τους ήρωές της, δηλαδή αυτούς που θα βουτήξουν με το κεφάλι για να μπορέσουν να την κρατήσουν ζωντανή. Αυτή την φορά πάντως δεν υπάρχουν δεδομένα και όπως όλα δείχνουν διοικητικά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν ψάχνει συμπαίκτες αλλά παίκτες, αφού κανείς δεν έχει.... δεσμευτεί για κάτι.

- Θα δηλωθεί λένε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και βλέπουμε. Κάτι είναι και αυτό, ώστε να μην υπάρχει το άγχος και με την ελπίδα πως κάποιος θα βρεθεί να δώσει μια λύση.

- Τα χρήματα είναι πολλά, αφού θα χρειασθούν περίπου 30.000 ευρώ τον μήνα και  δύσκολα κάποιος θα αναλάβει ένα τέτοιο ρίσκο. Συζητήσεις υπάρχουν, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο.

- Είναι πλέον φανερό πως δεν υπήρξε σχέδιο, δεν υπήρξαν επαφές, δεν υπήρξε οργάνωση, ώστε να είχε βρεθεί μια λύση και απορούμε πραγματικά για το ότι προτιμήθηκε η λύση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και της ανόδου μέσα από τα μπαράζ και όχι οτιδήποτε άλλο.  Υπάρχουν ευθύνες, αλλά υπάρχει και η υποψία πως στην πραγματικότητα ο παίχτης/χορηγός δεν είχε διάθεση να συνεχίσει και γι΄ αυτό λέμε πως δεν έψαχναν συμπαίκτες αλλά παίκτες.