Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Πάνε κι έρχονται σε πάγκους ομάδων και ποτέ μα ποτέ δεν είναι σίγουροι για το αύριο. Δυστυχώς οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, κάνουν απίστευτα λάθη στην επιλογή προπονητή και δεν είναι λίγες οι φορές που θα συνεργαστούν με έναν προπονητή ο οποίος δεν ζητάει και πολλά, με έναν προπονητή ο οποίος θα δεχθεί εύκολα και παρέμβαση και στο τέλος θα τον διώξουν, αν κι αυτοί οι ίδιοι παράγοντες έπρεπε να.... φύγουν για να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

- Πάτησε γκάζι ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και κάνει μεταγραφές ουσίας και όχι για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δημιουργεί μια ομάδα με κάποιους πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια ομάδα με τρεξίματα. Να σημειώσουμε πάντως πως ο πρωταθλητής θα είναι ένας, αυτό δεν το άλλαξε ακόμη η ΕΠΣΕ και οι άλλοι απλά θα κλάψουν τα ευρώπουλα που ξόδεψαν.

- Με τις ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών δεν έχουμε κάτι το ιδιαίτερο. Υπάρχει οικονομική στενότητα και πολλά προβλήματα και έτσι όλα κυλούνε ήσυχα. Στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ το παλεύει ο Βασίλης Πίσχινας μέσα από το fb με ανανεώσεις  και αποχωρήσεις. Κάποιοι προφανώς κακοπροαίρετοι, διαδίδουν πως η ομάδα έγινε παράρτημα άλλης ομάδας η οποία διαθέτει την Ελληνοαμερικάνικη βοήθεια!!!!!

- Υπάρχει πράγματι μια διασύνδεση, αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό αυτό το θέμα. Τα άσχημα είναι τα υπόλοιπα που μαθαίνουμε και ειλικρινά λυπούμαστε.