Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

....σφηνάκια

 - Ας συνεχίσουμε λοιπόν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. 
Κύριοι ας μη γελιόμαστε. Από την ώρα που ήρθε ο τελευταίος προπονητής, δεν υπήρξε αρχή μέση και τέλος.
Δεν θα μείνουμε στο ότι η ομάδα ήθελε για τα μπαράζ έναν έμπειρο προπονητή και όχι έναν προπονητή χωρίς καμία απολύτως εμπειρία. Θα μείνουμε στο ότι δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να παίξει η ομάδα μπαλίτσα. Πήρε πρωτάθλημα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εξ αιτίας του προπονητή; Εξασφάκ\λισε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την άνοδο στα... μπαράζ με την βοήθεια του προπονητή;

- Κύριοι, αυτή η διοίκηση Καρλατήρα κράτησε τον λόγο της και έκανε παραπάνω από όσα είχε πει πως θα κάνει. Για πείτε μας όμως για την οργάνωση κλπ, από την ώρα που πήρε το πρωτάθλημα και μετά;;;;

- Τα χρήματα που κάποιοι διέθεσαν για "οδοιπορικά" στα μπαράζ, έφταναν για να ξεκινήσει η ομάδα. Κάνουμε λάθος; Μήπως γράφουμε ψέματα;  Δεν υπήρξε όμως οργάνωση κύριοι και αυτό κάτι σημαίνει. Αν υπήρχε, σε καμία περίπτωση δεν θα δίνατε τα χέρια με τον προπονητή για την περίοδο 2022 - 2023.

- Αφού δεν θα συνέχιζε η ίδια διοίκηση γιατί να προχωρήσει αυτή την διαδικασία; Τι ήταν αυτό που οδήγησε στην συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή; Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα για το θέμα προπονητή, γιατί ήρθε για να μάθει και δεν μας πέφτει λόγος.

- Αλήθεια ποιος σας είπε πως εμείς θέλουμε διοίκηση Καρλατήρα και λέτε αυτός θέλει Καρλατήρα; Ο κ. Καρλατήρας δήλωσε από τότε που ανέλαβε μέχρι και τώρα πως δεν θα μπορούσε να διαθέσει τα χρήματα που θα χρειασθεί η ομάδα.  Εσείς τελικά ποιον θέλετε κύριοι; Κύριε Παλαιολόγο, εμείς δεν επιλέγουμε διοίκηση, ούτε εξωδιοικητικούς.

- Κύριοι, εσείς την δουλειά σας κι εμείς την δική μας. Εμείς ρωτάμε κι εσείς απαντάτε. Όταν ρωτούσαμε δεν είχατε απαντήσεις και αναρωτηθήκατε γιατί δεν ήρθαμε στην συνέντευξη τύπου. Γιατί να έρθουμε. Εμείς δεν είμαστε χειροκροτητές. Κύριε Πικραμένε σας εκτιμούμε, αλλά δεν ήσασταν προσεκτικός.

....συνεχίζουμε αργότερα