Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

....η άποψή μας

 - Κυρίες και κύριοι που κάποια σχέση έχετε με το ποδόσφαιρο της Εύβοιας, θα πρέπει να καταλάβετε πως εμείς δεν μπερδεύουμε ποτέ τα προσωπικά μας, ούτε και μπερδευόμαστε στα προσωπικά των άλλων, για κανέναν απολύτως λόγο.
Δεν θέλουμε να ξέρουμε πράγματα που αφορούν την προσωπική ζωή ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών και παραγόντων. γιατί δεν μας είναι χρήσιμα σε καμία απολύτως περίπτωση.
Κάποιοι από εσάς προσπαθείτε να χώσετε την μύτη σας στα δικά μας προσωπικά και τα προσωπικά του κάθε μέλους της οικογένειά μας.
Θα πρέπει λοιπόν να ξέρετε πως όταν ένας άνθρωπος ενηλικιωθεί ....δεν ακολουθεί ότι λέει η μαμά και ο μπαμπάς. Ως γονείς θα του πούμε την γνώμη μας αλλά αποφασίζει μόνο του.
Η κόρη μας η Στυλιανή ανήκει πλέον σε αυτή την κατηγορία.
Θα θέλαμε να είναι μαζί μας, αλλά λόγω των σπουδών της αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Τώρα το Καλοκαίρι είναι εδώ, αλλά από τον Σεπτέμβριο δεν θα μας έρχεται πλέον ούτε τα Σαββατοκύριακα αφού θα εργάζεται στην Αθήνα.
Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ζήτησε ως βοηθός διαιτητής να μεταγραφεί από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στην ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, κάτι που έγινε.
Σήμερα έφτασαν στ΄ αυτιά μας κάποιες φήμες τις οποίες κυκλοφορούν αυτοί που μας αγαπάνε πολύ και σ΄ αυτές θα απαντήσουμε.
Καμία απολύτως προτροπή για μεταγραφή από εμάς δεν έγινε.
Κυκλοφορεί πως ζητήσαμε μεταγραφή γιατί ο κ. Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη δεν μας έκαναν τα κέφια για να προωθήσουν την κόρη μας!!!!
Κυρίες και κύριοι, είσθε συκοφάντες και ηλίθιοι.
Η Στυλιανή έπαιξε αρκετά παιχνίδια στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και ως πρώτος και ως δεύτερη βοηθός.
Ούτε μία φορά εμείς ως γονείς δεν ενοχλήσαμε τον κ. Καρατζά ή την κυρία Μαργαρίτη για να "προσέξουν" την κόρη μας κι ας βγούνε να πούνε το αντίθετο.
Είχαμε περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να πούμε κάτι, αλλά δεν χρειαζόταν γιατί ξέρουμε την κόρη μας και ξέρουμε πως μπορεί να διεκδικήσει και μόνη της το δίκιο της.
Ευχαριστήσαμε δημόσια τους πάντες γιατί απλά εμείς δεν είμαστε κομπλεξικοί.
Μέχρι εδώ όμως. Την επόμενη φορά θα απαντήσουμε διαφορετικά.
Και κάτι τελευταίο. Η κόρη μας απέκτησε φίλους και φίλες στον χώρο της διαιτησίας και ως γονείς τους ευχαριστούμε και πάλι δημόσια, γιατί την συμβουλεύουν, την βοηθούν και λένε τα καλύτερα.
Δεν θέλουμε ν΄ αναφερθούμε προσωπικά, γιατί όπως γράψαμε μιλάνε μεταξύ τους και δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την κόρη μας.  Η πρώτη κουβέντα που μας λένε οι συνάδελφοί της είναι το "μην ασχοληθείτε καθόλου, θα τα καταφέρει μόνη της".
Αυτό κάνουμε.