Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Με παιδικά τραγούδια και χορούς η γιορτή λήξης των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων

Ξεχείλισε από χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας, στην γιορτή λήξης των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022.
Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν και παρουσίασαν δρώμενα με θέμα τις διακοπές, τον ήλιο, τη θάλασσα, την αγάπη, καθώς είχαν και την ευκαιρία να παίξουν με ξυλοπόδαρους και αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων. Στη γιορτή συμμετείχαν οι: 1ος, 2ος και 3ος Παιδικοί Σταθμοί Χαλκίδας, 1ος και 2ος Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Χαλκίδας και οι Δημοτικοί Σταθμοί Βασιλικού, Νέας Αρτάκης... και Δροσιάς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, έδωσε συγχαρητήρια στους γονείς και στα παιδιά και ευχαρίστησε τις παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών, τους εργαζόμενους, την Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., που καθημερινά, παρά τις δυσκολίες των ημερών, προσπαθούν, ώστε να απασχολούνται τα παιδιά σε ένα όμορφο, δημιουργικό και υγιές περιβάλλον. Επίσης παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. κ. Αικατερίνη Μεγάλου, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων.