Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σε λίγη ώρα αρχίζει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για την Κ20 στις Σέρρες και από την Εύβοια, αν δεν κάνουμε κάποιο λάθος θα έχουν συμμετοχή 3 αθλητές σε 4 αγωνίσματα και 5 αθλήτριες σε 8 αγωνίσματα. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά και μακάρι να πάρουν και μετάλλια. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά ...από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ.

- Για τον Γυμναστικό Νεάπολης Χαλκίδας θα έχουν συμμετοχή
- Η Ζωή Γέραλη στη σφαιροβολία και δισκοβολία....
- Η Ξύδη Μαριέττα στη σφαιροβολία
- Η Έλενα Κουστιμπή στο ύψος
- Ο Χρήστος Μπαϊμπάκης στα 100 & 200 μέτρα
- Ο Λάμπρος Σίδερης στο ύψος

- Για τον Τρίτων Χαλκίδας θα έχουν συμμετοχή
- Σχίζα Ευγενία μήκος και τριπλούν
- Αντωνίου Παναγιώτης 200 μέτρα

- Για τον Ευβοϊκό ΓΑΣ θα έχουν συμμετοχή
- Γαρατζόγιαννη Θέτιδα/Φιλίππα  στο μήκος & στα 100 μέτρα

- Στα 200 μέτρα έχει ενδιαφέρον η μάχη ανάμεσα στον Μπαϊμπάκη της Νεάπολης και του Αντωνίου του Τρίτωνα, ο οποίος όμως κάνει προπονήσεις με τον ΕΥΒΟΪΚΟ ΓΑΣ και απλά δεν φαίνεται επίσημα, αφού τώρα δεν έχουμε μεταγραφική περίοδο. Στους αγώνες Κ18 στο Βόλο ο Μπαϊμπάκης  είχε κερδίσει τον Αντωνίου, αλλά κανένας από τους δύο δεν μπήκε στα μετάλλια.

- Όπως όλοι διαπιστώνουμε η συμμετοχή είναι από την Εύβοια είναι μικρή και αυτό τα επόμενα χρόνια πρέπει ν΄ αλλάξει και υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να συμβεί αυτό. Να αλλάξουν φιλοσοφία οι Σύλλογοι και φυσικά να δουλέψουν περισσότερο  οι προπονητές τους με στόχους και με την αγωνιστική τους ομάδα. Σήμερα αυτό δεν συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό, αφού η κατάσταση εξυπηρετεί τους παράγοντες, αλλά και τους προπονητές οι οποίοι θέλουν τα έσοδα με  το να έχουν βάλει στο ίδιο καζάνι το παιχνίδι με την αγωνιστική ομάδα, άν έχουν!!!!



- Από Δευτέρα όπως είχαμε δεσμευτεί ξεκινούν τα ρεπορτάζ και όποιος αντέξει.