Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο πρωθυπουργός απάντησε στον κύριο Τσίπρα για το θέμα των εκλογών, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν πείσθηκε. Τι έπρεπε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης; Να ορκισθεί στο όνομα της αλήθειας την οποία εκπροσωπεί ο κ. Τσίπρας. Τώρα εδώ που τα λέμε, θα γίνει χαμός αν οι εκλογές θα γίνουν την .....Άνοιξη του 2023!!!!

- Τι ήθελε ο Τσίπρας και αναφέρθηκε στον συγγραφέα Τζωρτζ Όργουελ;;;; Πέρα από αυτά που του είπε ο πρωθυπουργός, ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κουτσούμπας και αποκάλεσε ρουφιάνο και καταδότη τον Όργουελ!!! Τι συμπέρασμα να βγάλουμε τώρα εμείς;;;;

- Πάντως ο κύριος Τσίπρας επιμένει να ζητάει από το ΠΑΣΟΚ να δηλώσει από τώρα πως δεν θα συγκυβερνήσει με την ΝΔ!!! Αλέξη τελικά δεν πιστεύεις ούτε εσύ πως θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο κόμμα στις εκλογές όποτε κι αν προκηρυχθούν αυτές;;;;

- Να ξέρεις πάντως Αλέξη πως αν ο πρωθυπουργός προκηρύξει εκλογές μετά τον Φεβρουάριο του 2023, το ΠΑΣΟΚ πιστεύει πως θα είναι αυτό το δεύτερο κόμμα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, αν όχι στις πρώτες, τότε στις επόμενες εκλογές.

- Κυκλοφορεί μια έρευνα η οποία θέλει τους 4 στους 10 πρώην ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι είχαν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη. Αν τα στοιχεία της έρευνας αποδειχθούν σωστά, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μεγάλο πρόβλημα και ίσως αυτό τρομάζει τον Αλέξη Τσίπρα.

- Δυνατό ψηφοδέλτιο θα έχει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Εύβοια αλλά σε καμία περ'ιπτωση δεν θα πιάσει το ποσοστό του 2019. Η κυρία Σοφία πάντως συνεχίζει "το όργωμα" της Εύβοιας από τον Βορρά μέχρι το νότο και κάποιοι βάζουν στοιχήματα για το ποιο θα είναι το Δημοτικό Διαμέρισμα που θα της δώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

- Εμείς κάτι έχουμε καταλάβει, αλλά πιστεύουμε πως άν πάει καλά κάπου στα Ψαχνά, τότε ο αριθμός των σταυρών θα είναι πολύ χαμηλός.