Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

 - Φίλες και φίλοι πρέπει να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. 
Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τίποτα δεν πήγε καλά, γιατί απλά τα λεφτά ήταν αυτά που έπαιξαν τον ρόλο τους, αλλά δημιούργησαν και τα προβλήματα. 
Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την ώρα που βρέθηκαν τα χρήματα τα οποία έτσι ξαφνικά έπεσαν από τον ουρανό ή κάποιος είδε στον ύπνο του πως έπρεπε να σπρώξει πολλά λεφτά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Πάμε καλά τελικά ή θέλουμε να δουλευόμαστε;
Θα πληρώνει κάποιος 100.000 ευρώ, γιατί είδε όνειρο;
Θα πληρώνει κάποιος για να πάρει μια ομάδα ...πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, για την ψυχή της μάνας του;
Όχι κύριοι. Ο καθένας κάπου στοχεύει.
Άλλος για να έχει πρόσβαση σε δήμους και περιφέρεια και να κάνει τις δουλειές του, άλλος για να εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος, Περιφερειάρχης ή βουλευτής, άλλος για να βγάλει δικό του δήμαρχο και να ελέγχει την περιοχή κλπ.
Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε εξωραϊστικό σύλλογο να είναι μέγας χορηγός ομάδας γιατί κάποιος θέλει να φύγουν τα σκουπίδια από την περιοχή που έχει το εξοχικό του!!!!
Όταν τα λεφτά μπαίνουν μπροστά, τότε έχουμε ποδοσφαιρικές δολοφονίες και αυτό συνέβη με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τα λεφτά έφεραν στην ομάδα τεχνικό διευθυντή, ο οποίος απαίτησε την απομάκρυνση Τοκπασίδη γιατί αλλιώς δεν θα ερχόταν τα λεφτά. 
Δεν υπολόγισαν τίποτα. Κανένας σεβασμός στην προσφορά του κ. Τοκπασίδη στο να κρατηθεί η ομάδα ζωντανή. "Τον φάγανε" με συνοπτικές διαδικασίες για να φέρουν φίλους τους προπονητές.
Για να τελειώνουμε. Το γλυκό δεν έδεσε και πλέον φτάσαμε, αυτός που θα έβαζε τα λεφτά, να λέει βάλτε πρώτα εσείς και μετά εγώ θα βάλω από τον Οκτώβριο και μετά.
Να γράφουμε ελεύθερα την άποψή μας.

    ....σε λίγο η συνέχεια