Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

....φαπούλες

- Αυτοί οι οποίοι έχουν το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μπορούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν να αναλάβουν την ομάδα και να την οδηγήσουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Θα την παραλάβουν χωρίς χρέη και με όλα τα χαρτιά της τακτοποιημένα. Θα παραλάβουν δηλαδή μια ομάδα και θα κάνουν τον δικό τους σχεδιασμό, με τον δικό τους προϋπολογισμό και με ....το δικό τους όραμα.

- Επειδή κι εμείς γράψαμε πολλά, ακούσαμε περισσότερα και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι μας κατηγόρησαν, σήμερα θα μιλήσουμε καθαρά με ονόματα και χωρίς υπονοούμενα.

- Η διοίκηση Καρλατήρα, είχε ξεκάθαρες θέσεις από την ώρα που ανέλαβε. Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Καρλατήρας δήλωσε από την πρώτη μέρα, πως δεν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα, για να κάνει πρωταθλητισμό και να την έχει και στην Γ΄ Εθνική. Ξεκίνησε λοιπόν μαζί με τους συνεργάτες του ώστε στο τέλος να έχουν μια καθαρή ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το πέτυχε και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

- Στην πορεία, βρέθηκε ο κ. Θανάσης Παλαιολόγος ο οποίος θέλησε να βοηθήσει και συζήτησε με την διοίκηση για το τι μπορεί να κάνει. Είπε πως έχει έναν επιχειρηματία, ο οποίος έχει την πρόθεση να βοηθήσει οικονομικά, ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό στην Α΄ Κατηγορία και να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Ξεκίνησε λοιπόν μια συνεργασία και προφανώς κατά την άποψή μας λάθος η αλλαγή προπονητή. ΄θταν όμως η θέση του κυρίου Παλαιολόγου αυτή και έγινε δεκτή από τους υπόλοιπους.

- Η ομάδα δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος τα κατάφερε, αν και χρειάσθηκε κι άλλη αλλαγή προπονητή. Κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήγε στα μπαράζ. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα περίμεναν και η ευθύνη ανήκει στους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και σε έναν βαθμό και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως, αυτό μπορούσαν αυτό έδωσαν στον αγωνιστικό χώρο.

- Στα μπαράζ χρειάσθηκε να ματώσουν οικονομικά κάποιοι άνθρωποι και μάτωσαν, γιατί αλλιώς δεν θα ήταν σήμερα η ομάδα στην Γ΄ Εθνκή. Γράψαμε εμείς πως δεν υπήρχε οργάνωση, δεν υπήρχε σχέδιο. Δεν αναφερόμασταν στο πρωτάθλημα, αλλά στα μπαράζ δεν πήγε η ομάδα οργανωμένα και φυσικά δεν υπήρξε σχέδιο για την Γ΄ Εθνική.

- Αν υπήρχε κάτι, σήμερα δεν θα ήταν η ομάδα με αβέβαιο το μέλλον της. Αυτή η σημερινή διοίκηση θα μπορούσε να τα καταφέρει, αν είχε το οκ του χορηγού και ξεκινούσε και κάθε μήνα να έδινε την μάχη στα οικονομικά, με διαφημίσεις, εισιτήρια, χορηγίες κλπ, από ανθρώπους και επιχειρηματίες οι οποίοι είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο του προέδρου κ. Καρλατήρα, του κ. Πικραμένου και των άλλων μελών της διοίκησης.

- Γιατί λοιπόν δεν έγινε αυτό; Επειδή ο χορηγός της ομάδας, δεν ήθελε να δώσει άλλα χρήματα στην ομάδα, αν δεν έμπαιναν στο παιχνίδι και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι θα διέθεταν από την αρχή κάποια χρήματα και στην πορεία θα έβαζε και ο χορηγός.

- Στο ποδόσφαιρο όμως τα πράγματα είναι απλά. Κάνεις το κουμάντο σου και μετά θα έρθουν αυτοί που θέλεις να βοηθήσουν. Θα έρθουν αυτοί; Είναι δύσκολο κάτι τέτοιο και υπάρχουν πολλοί λόγοι. Αν κάποιος πήγαινε στην Γενική Συνέλευση και άκουγε τα όσα άκουσε ο Καρλατήρας από τους γνωστούς Χαλκιδάρες, όχι χρήματα δεν θα έβαζε, αλλά ούτε απ΄ έξω δεν θα περνούσε.

......σε λίγο περισσότερα