Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό 3ήμερο να έχετε όλες και όλοι και να προσέχετε γιατί ο κορονοϊός δεν πήγε τελικά διακοπές.  Είναι εδώ και έχει συμμαχήσει με τον Αλέξη, αφού ο κορονοϊός λέει πως θέλει να φύγει, αλλά δεν φεύγει και ο Αλέξης λέει πως θέλει εκλογές, αλλά δεν τις θέλει. Προσέξτε τώρα να δείτε. Ο Αλέξης λέει πως θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά επειδή ξέρει πως ο λαός δεν θα του εμπιστευτεί με τίποτα την.... ψήφο του, ο Αλέξης αν και άθεος παρακαλάει τον Θεό να μην είναι μεγάλη η διαφορά από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ώστε να πει πως κέρδισε αφού έκλεισε λίγο η ψαλίδα!!!

- Πάντως ένας συνεργάτης του του είπε πως πρέπει να γίνει κάτι με τον Ανδρουλάκη του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην υπάρξει καμιά τραγωδία, αφού αν το ΠΑΣΟΚ πλησιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε στις αμέσως επόμενες εκλογές που θα είναι και με λίστα, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα άνετα!

- Πάντως εδώ στην Εύβοια, περισσότερες πιθανότητες έχει να βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ, παρά ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα έχει δυνατά ονόματα και τα οποία θέλουν να σηκώσουν ψηλά τον πράσινο ήλιο.

- Αυτοί πάντως που έχουν γίνει ρόμπες και μάλιστα ξεκούμπωτες, είναι αυτοί που εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για καλύτερα. Τώρα με τον Ανδρουλάκη πάντως, τους βλέπουμε να κλαίνε το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

- Ιδιαίτερα εκείνος ο Συμεών όπου πήγε δεν τα κατάφερε και ξέπεσε στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο έλεγε τα χειρότερα, αλλά τα ξέχασε. Συμεών, θυμάσαι τι είχες πάρει όταν έφυγες από το ΠΑΣΟΚ για ν΄ ακολουθήσεις τον Γιωργάκη;;;;;

- Καλά τα μαντάτα για τα σκουπίδια, αφού οι δήμαρχοι της Εύβοιας δούλεψαν σωστά σε όλα τα επίπεδα και δεν επέτρεψαν σε κάποιους να πουλήσουν νταβατζηλίκι. Ο Ψαθάς αστυνομικός, η Βάκα δικηγόρος και πήγανε να τους την βγούνε κάποιοι οι οποίοι ξαφνικά ενδιαφέρθηκαν για την Εύβοια και έβαλαν και τον παπαγάλο τους να κραυγάζει καθημερινά.

- Η Βάκα με τον Ψαθά πάντως έχουν σκεφτεί να στείλουν στον παπαγάλο ένα δώρο. θα του στείλουν έναν μπούφο!!!