Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

...μικρά, μικρά

 - Ποιος υποψήφιος δήμαρχος  μοιράζει χρήμα στα λόγια;;;;
Συζητά με ανθρώπους αθλητικών σωματείων και υπόσχεται πως όταν εκλεγεί δήμαρχος, θα εντάξει όλα τα αθλητικά σωματεία του δήμου σε πρόγραμμα χρηματοδότησης!!!! όταν ρωτήθηκε που θα βρεθούν τόσα χρήματα, είπε πως θα ιδρύσει μια στοιχηματική εταιρεία ο Δήμος με.... αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων!!!!!!

- Μιλάμε για μεγάλο εγκέφαλο. Αυτό δεν το είχε σκεφτεί ούτε ο κ. Ρέτσας που έχει σπουδάσει και οικονομικά. Μεγάλε μας τσάκισες. Κάντε όλοι οι άλλοι υποψήφιοι στην άκρη για να περάσει ο άπαιχτος!!!!

- Ωχ, άρχισε το μπέρδεμα. Του Μπαλτάκου δεν του άρεσαν οι πίνακες διαιτησίας και λέει πως θα τους αλλάξει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ας φροντίσει να αποκαταστήσει τα όσα έγιναν σε βάρος των διαιτητών της Εύβοιας και ευχόμαστε να μην τα κάνει χειρότερα, γιατί κάτι τέτοιο καταλάβαμε.

- Θα τρελαθούμε τελείως. Λένε πως ο πρώην δήμαρχος κύριος Παγώνης πρότεινε απέναντι στην Βάκα, να έχουν υποψήφιο κοινής αποδοχής ο ίδιος, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ. Πρότεινε μάλιστα να είναι ο κ. Αναγνωστάκης!!!! Είναι δυνατόν να πιστέψουμε κάτι τέτοιο;