Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Ο κ. Γιώργος Τόλιας

 - Ο κύριος Γιώργος Τόλιας είναι άρρωστος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν είναι από αυτούς που κάνουν την εμφάνισή τους όταν όλα πάνε καλά και έτσι παριστάνουν τους παράγοντες. Καθαρές κουβέντες κύριοι.
Εμείς με τον κ. Γιώργο Τόλια δεν έχουμε ούτε καλημέρα, από τις τελευταίες εκλογές στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Προσωπικά δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κ. Τόλια και θα του λέμε πάντα ένα ευχαριστώ για την στήριξή του στα δύσκολα.
Λοιπόν η θέση μας είναι μία και ξεκάθαρη.
Αν ο κ. Καρλατήρας επιμείνει στην θέση του και.... έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, δεν συνεχίσει και δεν προχωρήσει την ομάδα στην Γ΄ Εθνική, δεν υπάρχει άλλη λύση.
Να εξηγήσουμε τι εννοούμε.
Δεν είναι δυνατόν ο ένας να λέει βάλτε εσείς χρήματα κι αν δω πως όλα πάνε καλά, τότε από τον Οκτώβριο και μετά θα βάλω κι εγώ!!!!!!
Δεν είναι δυνατόν να έρχονται κάποιοι από την πίσω πόρτα, για να διοικήσουν, βάζοντας κάποια χρήματα.
Τα ξέρουμε όλα και μην επιχειρήσει κανείς να μας διαψεύσει, γιατί θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Θα γράψουμε για όλους και για όλα, όταν έρθει η ώρα για να μην μας πούνε και μαλάκες
Κύριε Τόλια, αγαπητέ Γιώργο, αφού θέλεις να εμπλακείς, ανέλαβε και τις ευθύνες.
Να ζητήσεις χρόνο μέχρι την Δευτέρα και να καταθέσεις τα πρόσωπα που θα είναι στην διοίκηση, να γίνουν εκλογές και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε η ομάδα να μην διαλυθεί και φυσικά να μην γίνει σάκος του μποξ.
Η άλλη λύση που έρχεται από ανθρώπους που δεν ζούνε στην Εύβοια, μπορεί να είναι καλή, αλλά έχει τα δικά της προβλήματα.
Κύριε Τόλια, αγαπητέ Γιώργο, από την στιγμή που ο Βασίλης δηλώνει αδυναμία και το είχε πει εδώ και πολύ καιρό, εμείς αν μπορούσαμε, θα σου δίναμε ψήφο εμπιστοσύνης και σας εμπιστευόμαστε περισσότερο από αυτούς οι οποίοι θέλουν να είναι παράγοντες χωρίς να ματώσουν οικονομικά.