Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Οι εξελίξεις ΤΩΡΑ

 - Για να δούμε λοιπόν που βρίσκεται σήμερα η υπόθεση ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Στο πουθενά είναι η ομάδα και το ξέρουν και οι πέτρες.
Ένας άνθρωπος προσπαθεί να βρει κάποιους επιχειρηματίες φίλους του και να τους πείσει να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα, ώστε να έχει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική.
Θα τα καταφέρει;
Όχι λέμε εμείς και μακάρι να κάνουμε λάθος.
Γιατί λέμε ΟΧΙ; Γιατί απλά κανείς δεν θα πεισθεί να βάλει αυτός χρήματα, αυτός να μπει μπροστά και οι άλλοι να τον ακολουθήσουν μετά!!!
Αν αυτός που λένε να μπει μπροστά, είναι ένας πρώην πρόεδρος και ο οποίος πλήρωσε ακριβά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιοι τον χαρακτήριζαν πουλημένο, κάποιοι.... άλλοι του πήρανε πολλά, χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην ομάδα, γιατί να δοκιμάσει και πάλι;
Επειδή όλοι αυτοί που λένε ΝΑΙ στο να βοηθήσουν και να είναι μέλη του ΔΣ, έχουν χρήματα και δεν είναι φτωχαδάκια, ας μην προσπαθούν να ξεγελάσουν κανέναν.
Η ομάδα όπως λένε ΟΛΟΙ θα χρειασθεί 300.000 ευρώ για να σταθεί με αξιοπρέπεια στο πρωτάθλημα. Απλά τα πράγματα λοιπόν.
Υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ας πάνε την Τρίτη το πρωί, αν την Δευτέρα το βράδυ συμφωνήσουν και ο καθένας ας καταθέσει από 30.000 ευρώ στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Έτσι να πει το ΝΑΙ και ο πρώην πρόεδρος και να προχωρήσουν οι διαδικασίες.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε δεν έχει κανένα νόημα να προχωρήσει αυτή η διαδικασία με αυτούς τους ανθρώπους.
Η άλλη περίπτωση είναι "τα φτωχαδάκια".
Το λίγα από τους πολλούς όπως συνηθίσαμε να λέμε.
Υπάρχουν οι πολλοί;
Δεν είναι πάντως μέσα σ΄ αυτούς που παριστάνουν τους παράγοντες ή που πάνε στο γήπεδο και βρίζουν ή ακόμη και προπηλακίζουν.
Αυτά "τα φτωχαδάκια" λοιπόν θα έχουν ως στόχο το να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα και να μην γίνει για μια ακόμη φορά ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα.
Αλήθεια μπορούν "τα φτωχαδάκια" να συγκεντρώνουν κάθε μήνα ας πούμε 25.000 ευρώ για την ομάδα; ΝΑΙ μπορούν, αρκεί να υπάρχει οργάνωση, να υπάρχει αξιοπιστία η οποία και πάλι κλονίσθηκε και να μην πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο, αυτοί που δημιουργούν θέματα και χώνουν πάντα την μύτη τους παντού.
Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια να πεισθεί πρώην πρόεδρος και κάποιοι άλλοι οι οποίοι κάπου αποσκοπούν και ας μην κρυβόμαστε, θέλουν να διεκδικήσουν θέση στο κοινοβούλιο ως βουλευτές, θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι, θέλουν να έχουν ρόλο στην πόλη κλπ.
Είναι σε εξέλιξη και η προσπάθεια με "τα φτωχαδάκια" και θα δούμε, αν κάποιοι από αυτούς που κάνουν τις διαπραγματεύσεις, κοιτάζουν και τον εαυτό τους.
Ευχόμαστε να μην το κάνουν