Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

"ο μπάρμπας Στέλιος"

 - Δυστυχώς η διαιτησία της Εύβοιας δεν τα πήγε καλά με τους πίνακες, αφού είναι πλέον εκτός οι Κωνστάντιος, Λάμπρου, Δάλλας και εκτός από τον Τουλούμη και την Κοτταρά κανείς άλλος δεν ανέβηκε κατηγορία, ενώ αντίθετα έπεσαν κάποιοι κατηγορία.
Ας μη γελιόμαστε.
Δυστυχώς ο κ. Ρέτσας μάλλον δεν έχει πρόσβαση ώστε να βοηθήσει την Ευβοϊκή Διαιτησία και αυτό πλέον προβληματίζει αρκετά.
Τα πράγματα στην συνέχεια δεν θα είναι.... εύκολα και για τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού υπάρχουν αρκετοί απογοητευμένοι διαιτητές και δείχνουν πως θα αποχωρήσουν.
Αν μειωθούν διαιτητές με εμπειρία και κάποιοι βοηθοί διαιτητές, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ΕΠΣ Εύβοιας.
Αυτό που επίσης έχει σημασία, είναι το ότι πολλοί διαιτητές και βοηθοί, πηγαίνουν κατ΄ ευθείαν σε αγώνες, χωρίς να κάνουν ούτε μια προπόνηση.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά ας το προσέξουν αυτό, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Να δούμε αν ο κ. Ρέτσας προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το θέμα ή θα το αφήσει να περ΄'ασει κι αυτό με την σιωπή του.  Πάντως συζητώντας με διαιτητές τους είχε πει πως θα κάνει την παρέμβασή του, ώστε τουλάχιστον να μην κοπούν διαιτητές και βοηθοί!!!!!