Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η συνέχεια

 Υπάρχει κάποιος που είχε δεσμευτεί να βάλει χρήματα στην ομάδα;
Υπάρχει κάποιος που είπε ανεβάστε την ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και θα έρθω να τα χώσω κι εγώ;
Κανένας δεν υπήρξε. Μόνοι τους τα σκέφτηκαν όλα και μόνοι τους τα λένε. Τελεία και παύλα.
Η ομάδα είχε έναν στόχο.
Να αποκτήσει και πάλι αξιοπιστία, να είναι νόμιμη σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, ώστε να μπορούν να πάνε στο γήπεδο οι φίλαθλοι. να ξαναδούμε δηλαδή στο γήπεδο οικογένειες και όχι υβριστές και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Όταν απομακρύνθηκε ο Τοκπασίδης και ήρθαν τα λεφτά, εμφανίστηκαν στο γήπεδο αυτοί που εμφανίσθηκαν για να ελέγξουν τα πάντα.
ΝΑΙ η ομάδα βγήκε από το πουθενά που ήταν εδώ και πολλά χρόνια ....και δεν υπήρξαν πλέον αυτοί που την ήθελαν ως μαγαζάκι τους.
Καρλατήρας, Πέτρου και Τοκπασίδης ήταν οι πρωταγωνιστές και αυτοί που πλήρωσαν το μάρμαρο.
Ας μη γελιόμαστε. Αυτοί άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, μόλις μπήκαν στην μέση τα χρήματα, μπήκαν στο περιθώριο και δεν έπαιζαν πλέον τον πρώτο ρόλο.
Αυτοί λοιπόν που επέλεξαν το χρήμα, για να κατακτήσουν πρωτάθλημα και άνοδο, έχουν την ευθύνη για όλα. Θα βγούνε δημόσια να την αναλάβουν ή όχι;
Δεν θα το κάνουν.
Μας προκαλούν, αλλά διατηρούμε την ψυχραιμία μας.
Γνωρίζουμε το παρασκήνιο.
Γνωρίζουμε τι έγινε, πως έγινε και γιατί έγινε.
Αγωνιστικά η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα και για να λέμε την αλήθεια, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αηδίασαν στον αγώνα μπαράζ με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ.
Φτάσανε στο σημείο κάποιοι να λένε για την δημοτική και περιφερειακή αρχή και το κάνουν μόνο και μόνο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κρύψουν τα δικά τους λάθη και τις δικές τους ευθύνες.
Δεν πείθουν κανέναν και αυτό ας το καταλάβουν.
Η συμπεριφορά και η στάση της Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής ήταν πολύ καλή απέναντι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτό το ξέρουν αυτοί που πρέπει.
Κύριοι παίξατε όχι στο γήπεδο, αλλά εκτός γηπέδου, πήρατε αυτό που θέλατε, αλλά δυστυχώς χάσατε. Αν δεν το καταλάβατε σας το γράφουμε δημόσια για νατο καταλάβετε.
Ναι πληρώσατε πολλά, αλλά σε λάθος ανθρώπους και σε λάθος κατεύθυνση.
Δεν σας έφταιξε κανείς.

...σε λίγο, οι εξελίξεις ΤΩΡΑ..