Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

....η άποψή μας

 - Εμείς απαντάμε με πράξεις και όχι με λόγια, όταν κάποιος μας δημιουργεί προβλήματα, με στόχο να μην γράφουμε αλήθειες.
Έτσι κάνουμε όλα τα χρόνια και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, χωρίς να φοβόμαστε και χωρίς να κάνουμε παζάρια.
Οι αναγνώστες μας το ξέρουν αυτό και δεν το αμφισβητούν, γιατί απλά ούτε εξαιρέσεις κάνουμε, ούτε και κλείνουμε μάτια και αυτιά.
Υπάρχουν πάντα αυτοί οι οποίοι δεν αντέχουν την κριτική, δεν αντέχουν τον σχολιασμό και προσπαθούν να πιέσουν, κόβοντάς μας και την καλημέρα.
Τους καταλαβαίνουμε, αλλά καλά θα κάνουν να μας καταλάβουν και αυτοί, για να μην τραβάνε το σχοινί, γιατί από το πολύ τράβηγμα.... μπορεί να κοπεί.
Πολιτική και αθλητισμός δεν μπορεί να στηριχθούν σε ψέματα ή σε μισές αλήθειες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν είμαστε μισθωτοί. Δεν έχουμε εξαρτήσεις και δεν σκύβουμε το κεφάλι σε κανέναν και για κανέναν.
ΝΑΙ πιστεύουμε στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά δεν θα μας κάνει κουμάντο το κόμμα και δεν θα μας δώσει γραμμή για το τι θα γράψουμε.
ΝΑΙ πιστεύουμε σε αρκετούς παράγοντες και προπονητές και θα είμαστε δίπλα τους, όχι γιατί μας πληρώνουν, αλλά γιατί τους πιστεύουμε.
ΝΑΙ πιστεύουμε σε πρόσωπα της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού και δεν τους ρωτήσαμε ποτέ, αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλο.
ΝΑΙ πιστεύουμε σε αυτούς που είναι δίπλα στους πολίτες ή τους δημότες, αλλά θα τους κρίνουμε από αυτά που κάνουν και όχι από αυτά που λένε πως θα κάνουν.
Το apopsignomi δεν ανήκει σε κόμματα, σε αυτοδιοικητικές παρατάξεις, αλλά ούτε και σε αθλητικά σωματεία ή φορείς του αθλητισμού.
Φυσικά δεν είναι ούτε φιλανθρωπικό ίδρυμα, ούτε φορέας εθελοντισμού και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει.
Στο apopsignomi κανείς δεν μπορεί να τηλεφωνήσει και να δώσει εντολή να μην γράψουμε κάτι, γιατί τότε θα γράψουμε περισσότερα.
Είναι αλήθεια πως κάποιοι νομίζουν πως πιστεύουμε αυτά που μας λένε και παριστάνουν τους φίλους μας. Να ξέρουν πως κάποια στιγμή, θα καταλάβουν και οι ίδιοι το λάθος τους και ευχόμαστε να μην ενοχληθούν.