Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

.....σουτάκια

 - Εντάξει. Τώρα ησυχάσαμε. Έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας, για τον προπονητή κύριο Ταυταρίδη, οπότε ήταν σωστή η πληροφόρηση που είχαμε. Εμείς όμως δεν θα το σταματήσουμε εδώ. Θα το πάμε και ένα βήμα παραπάνω. Θα γράψουμε πως ο κ. Ταυταρίδης θα ζητήσει από τον κ. Γιώργο Μπασινά, να ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να μπει στην προετοιμασία της ομάδας, αφού ....τον βρίσκει σε καλή κατάσταση. Πάμε δηλαδή για φουλ εμπειρία στην ομάδα!!!!!

- Γράψτε κάτι και για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού λέει ο άλλος και μάλλον τον τρώει ο πισινός του και ξύνει πληγές. Τι να γράψουμε κύριε; Πάμε και πάλι για μία από τα ίδια. Όταν φτάνουμε να έχει εκλογές για διοίκηση μια ομάδα σαν τον ΛΗΛΑ και να έχουμε τόσους πολλούς υποψηφίους για μέλη του ΔΣ και 2 υποψηφίους προέδρους, αυτό τα λέει όλα.

- Οι εκλογές αυτές θύμιζαν περισσότερο Δημοτικές εκλογές και όχι εκλογές για ΔΣ της ομάδας.  Δεν ξέρουμε γιατί κάποιοι δεν αφήνουν στην ησυχία της την ομάδα μήπως και βρεί άσπρη μέρα, αλλά τα όσα ακούγαμε πριν τις εκλογές, αλλά και τα όσα ακούμε μετά από αυτές, είναι για γέλια.

- Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν στην Γενική Συνέλευση οι δύο πλευρές και ακούσθηκαν πολλά. Μιλάμε αποκαλούσαν "οι μεν τους δε ανίκανους και οι δε τους μεν κλέφτες κλπ"!!!
Αν αυτό το ξεπέρασαν και συνυπάρχουν κάποιοι στο ΔΣ, δηλαδή είναι μαζί κλέφτες και ανίκανοι, δεν φταίμε εμείς.

- Κατηγορούν κάποιοι την διοίκηση Νερούτσου πως έριξε την ομάδα κατηγορία. Αλήθεια είναι αυτό, αφού ο κ. Νερούτσος ήταν πρόεδρος και πριν. Δεν είναι αλήθεια όμως το ότι και ο άλλος υποψήφιος πρόεδρος ο κ. Κροκόδειλος ήταν αυτός που στην διάρκεια του πρωταθλήματος πήρε από την ομάδα ποδοσφαιριστές και την άφησε στα κρύα του λουτρού;