Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλό 3ήμερο να έχετε με βουτιές και λίγο παζάρι και δεν είναι κακό να φάτε και χαλβά Φαρσάλων, αν και από χαλβάδες χορτάσαμε, αφού είναι πολλοί στο μενού του κάθε Έλληνα. Η πλάκα τώρα έχει να κάνει με τις δηλώσεις για παρακολουθήσεις τηλεφώνων κλπ!!!!! ποιον πιστεύουν πως μπορούν  να κοροϊδέψουν; Πιστεύει κανείς πως υπάρχει Έλληνας ο οποίος.... θα πεισθεί αν του πούνε πως κανείς δεν παρακολουθούσε κανέναν επί ΠΑΣΟΚ ή επί ΣΥΡΙΖΑ;

- Σιγά να μην ενδιαφερθεί ο Μητσοτάκης για το τι συζητά ο Ανδρουλάκης στο τηλέφωνό του. Αγαπητέ κύριε Ανδρουλάκη, καλό το επικοινωνιακό, αλλά δεν δένει το γλυκό και μάλλον θα το πάτε για μαρμελάδα.

- Τον θυμάται κανείς τον Τόμπρα; Αλήθεια ΝΔ ήταν αυτός; Φυσικά κάτι θα ξέρουν οι ΠΑΣΟΚοι που σήμερα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως αστείο να λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι πως πρέπει να πάει στην επιτροπή και ο πρωθυπουργός!!!!!

- Περιμένετε κύριοι, γιατί με όλη αυτή την κατάσταση τα 2 τελευταία χρόνια, η ΝΔ είναι 10   μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα και μετά τον Οκτώβριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δείξει πόσο κοντά στους πολίτες είναι.

- Χαμός σε βενζινάδικα στο Βασιλικό. Πολιτευτής όταν έρχεται από τον Νότο και πάει προς Χαλκίδα με την φιλενάδα της σταματά στο βενζινάδικο δεξιά λίγο πριν την γέφυρα και όταν επιστρέφει από Χαλκίδα και πάει προς Νότο, σταματά πάλι δεξιά σε άλλο βενζινάδικο!!!