Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

...αδιόρθωτοι;;;;;

 - Τι κι αν προσπαθούν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, οι προϊστάμενοί τους και ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου κύριος Σέρρας για να έχουν ένα πεντακάθαρο Λευκαντί; 
Υπάρχουν 2 - 3 ασυνείδητοι επαγγελματίες οι οποίοι παραμένουν αδιόρθωτοι και δεν καταλαβαίνουν πως κάνουν κακό και στην ίδια τους την επιχείρηση.
Κύριοι δεν είναι δυνατόν να ρίχνετε τα σκουπίδια του μαγαζιού σας στα καλαθάκια και τους κάδους που είναι για τους περαστικούς και τους λουόμενους, μόνο και μόνο για να μην τα πάτε από την.... παραλία στο χώρο του καταστήματός σας. 
Εκεί θα μπορούσατε να κάνετε και τον διαχωρισμό και να τα βάλετε στους κάδους ανακύκλωσης αφού ο μεγαλύτερος όγκος είναι τα πλαστικά μπουκαλάκια, το γυαλί και το χαρτί.
Όποιος περπατάει τα ξημερώματα στην παραλία στο Λευκαντί ξεχωρίζει τους σωστούς επαγγελματίες από τους άλλους με την πρώτη ματιά.
Για να μην περάσουμε σε άλλες καταστάσεις, αλλάξτε τακτική για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση.
όποιος δεν καταλαβαίνει τι γράφουμε, ας του το εξηγήσουν άλλοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά σεβόμαστε και δεν το προχωράμε. Αν όμως θέλετε, υπάρχουν και οι υπερβάσεις που κάνετε και μάλιστα στοπ 100%.
Σταματάμε εδώ.