Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

...ένας, ένας να βαράτε

 - Ενόχλησε τα πληρωμένα παπαγαλάκια της υποψήφιας για την Βουλή, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και αφού δεν μπορούν να βρούνε κάτι άσχημο στην πολιτική πορεία της προέδρου, προσπαθούν να μειώσουν την προσωπικότητά της γράφοντας διάφορα κουφά, ακόμη και για την παραλία στο Λευκαντί και την γαλάζια σημαία!!!!
Η πρόεδρος δεν μασάει από κάτι τέτοια και θα αποδείξει σε όλους όταν έρθει η ώρα πως η ίδια δεν μοιράζει δημόσιο χρήμα σε παπαγαλάκια, γιατί δεν το έχει ανάγκη. 
Στην αυτοδιοίκηση είναι γιατί την στηρίζουν οι δημότες και οι πολλοί φίλοι της και όχι γιατί το θέλουν οι.... επικοινωνιολόγοι της κακιάς ώρας. Στο κάτω κάτω αυτοί απέτυχαν να εκλεγούν οι ίδιοι, όταν το επιχείρησαν και τώρα προσπαθούν να μειώσουν, αυτούς που δεν στηρίζουν την αφεντικίνα τους!!!!!
Στο Δήμο Χαλκιδέων δεν ψηφίζει το Κολωνάκι, αλλά οι δημότες που γνωρίζουν καλά την κυρία Ελένη Αϊδίνη. 
Εμείς ανήκουμε σ΄ αυτούς που στηρίζουν με την ψήφο τους την κυρία Αϊδίνη και στις Δημοτικές εκλογές του 2023 θα την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019 έδειξε το αν η κυρία Αϊδίνη έχει ή όχι τους δημότες μαζί της και του 2023 θα δείξει πως έχει μαζί της περισσότερους δημότες.
Οι δημότες που την γνωρίζουμε, έχουμε υποχρέωση να δώσουμε αγώνα για την κυρία Αϊδίνη, ώστε και πάλι να είναι μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης και με τον τρόπο αυτόν να στείλουμε το μήνυμα στα πληρωμένα παπαγαλάκια, τα οποία θα είναι και στις μαύρες τους, αφού θα έχουν αποτύχει να εκλέξουν βουλευτή την αφεντικίνα τους, με το αζημίωτο φυσικά, αφού πληρώθηκαν με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων.
Κυρία Αϊδίνη, έχετε ενοχλήσει πολλούς, αλλά δεν έχετε ανάγκη από αυτούς που "τα πήραν" για να κάνουν παιχνιδάκια και οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με τον Δήμο Χαλκιδέων. 
Εσείς δίνεται λόγο στους Δημότες του Δήμου Χαλκιδέων.
Εμείς τολμάμε και το γράφουμε από τώρα.
Η κυρία Αϊδίνη θα τριπλασιάσει τους σταυρούς προτίμησης σε Ληλάντιο, Ν.  Αρτάκη, Αυλίδα και Ανθηδώνα και φυσικά δεν θα χάσει από την δύναμή της στην Χαλκίδα.