Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Μουσικό απόγευμα για την Evia Island Regatta 2022 από τον Δήμο Χαλκιδέων

Μουσική εκδήλωση για να καλωσορίσει τους αθλητές της Evia Island Regatta 2022, πραγματοποίησε ο Δήμος Χαλκιδέων χθες, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2022, στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων Χαλκίδας, με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων «Καιρός Για Τρίο» και «AREA 51». Οι ιστιοπλόοι απόλαυσαν ένα μουσικό απόγευμα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και δέχθηκαν με χαρά τα αναμνηστικά δώρα, με τοπικά προϊόντα, που τους πρόσφερε ο Δήμος.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν απονομές, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και... τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιάννη Νέζη, στα πληρώματα και τους κυβερνήτες της ιστιοδρομίας από το Αλιβέρι στη Χαλκίδα.
«Το ταξίδι στον Ευβοϊκό, που πλέον έχει γίνει θεσμός με πανελλαδική απήχηση, ολοκληρώνεται σήμερα, εδώ, στην όμορφη, θαλασσινή Χαλκίδα. Τον Δήμο μας πλέον δεν τον γνωρίζετε απλώς, αλλά τον ανακαλύπτετε και τον απολαμβάνετε. Θερμά συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο της Εύβοιας και στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χαλκίδας που έκαναν και φέτος μια σπουδαία διοργάνωση, την οποία στηρίζουμε ως συνδιοργανωτές. Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να έχετε πάντα καλές θάλασσες», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.