Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

....σουτάκια

 - Τίποτα, τίποτα δεν τους σταματά, βουλιάξαν το ποδόσφαιρο, αλλά λένε πως το πάνε καλά. Τι ήταν αυτό που έγινε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; Απλά διασυρμός. Μια άτυχη στιγμή θα πούμε όλοι και θα πάμε παρακάτω. Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο κύριοι και μην κλείνετε τα μάτια. Ξεκινάμε από τα ερασιτεχνικά και πάμε στα επαγγελματικά. Πατώσαμε και δεν θέλουμε να το... παραδεχθούμε.

- Οι μισοί Έλληνες χάρηκαν με την ήττα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και οι άλλοι μισοί πόνεσαν. Να είσαι Έλληνας και να θέλεις να χάσει η Ελληνική ομάδα!!! Έτσι είναι οι οπαδοί σου λέει ο άλλος. Συγνώμη αλλά τα χάλια της δικής τους ομάδας δεν τα βλέπουν;

- Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ακόμη δεν είδαμε τα χειρότερα. Έχεις και τον άλλον ο οποίος θέλει να κάνει θόρυβο να καταγγέλλει τον Αυγενάκη για παρεμβάσεις!!! 

- Τον εαυτό του θα πρέπει να καταγγέλλει γιατί είναι κι αυτός του συστήματος και θέλει να διοικεί το ποδόσφαιρο. Κύριοι καλύτερα να κατεβάσει ρολά το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να γίνει νέα αρχή. Ας πάει στο σπίτι της η όποια παράγκα και το όποιο καθεστώς. Ας αναλάβουν να το διοικήσουν νέα πρόσωπα και όχι τα στρατιωτάκια του κάθε παράγοντα.